ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 01/02

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης μέρας του Φεβρουαρίου, όμως από τις 13:58 μέχρι τις 22:11 που θα περάσει στον Καρκίνο, θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Τις ώρες της κενής πορείας καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικές αποφάσεις.

Οι πιο σημαντικές της όψεις θα είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και το τρίγωνο με τον Κρόνο. Πιθανώς σήμερα το πρωί να νιώθουμε μια διάσταση ανάμεσα στις δικές μας ανάγκες και στην φροντίδα των άλλων στη ζωή μας. Ας προσπαθήσουμε να βρούμε την χρυσή τομή για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τους Διδύμους, στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας, μην απογοητεύεστε, θα πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί. Σήμερα επειδή η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα το πρωί ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σάς προτρέπει να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα. Είναι μια περίοδος που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Ασχοληθείτε με πρακτικές εκκρεμότητες, συγκεντρωθείτε σε όλα όσα πρέπει να κάνετε και μην αφήνετε κανένα να διασπά την προσοχή σας με τα δικά του θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Θα σας πρότεινα να βάλετε αυστηρά όρια σήμερα σε αυτούς που προσπαθούν να κλέψουν το χρόνο και την ενέργειά σας. Ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει και την σημερινή μέρα αλλά σαφώς είναι πιο θετική σε σχέση με τη χθεσινή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα τις πρωινές ώρες. Μπορεί να νιώθετε, λοιπόν, κουρασμένοι ή ανόρεχτοι. Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά αλλά και να ασχοληθείτε με την υγεία σας. Από την άλλη το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον τομέα της επικοινωνίας ίσως δείξει ότι δεν είναι εύκολο να συντονιστείτε με τους ανθρώπους στο περιβάλλον σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας και θα είναι λίγο πιο φιλική για το ζώδιο σας βοηθώντας σας να επιτύχετε στους ημερήσιους στόχους σας. Βέβαια το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα το πρωί μπορεί να δείξει διάφορα εκνευριστικά στην καθημερινότητα σας ή σε οικονομικά ζητήματα. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στους Διδύμους. Σήμερα ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας, της κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Προσπαθήστε να επιλύσετε όσες εκκρεμότητες υπάρχουν την σημερινή μέρα και μην το αναβάλλετε για το τέλος της εβδομάδας. Από την άλλη επειδή η Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να νιώθετε κάπως πιο ευάλωτοι συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη από τη θέση της στους Διδύμους μέχρι το βράδυ είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας. Βέβαια το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα τις πρωινές ώρες σας κάνει να ψάχνετε διαφυγή από την πραγματικότητα. Είναι ένα σημείο που θέλει προσοχή καθώς στη δουλειά μπορεί να σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Η όψη Σελήνης – Κρόνου το μεσημέρι θα είναι εξαιρετικά βοηθητική για σπουδές, υπογραφές, επαφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα για τις περισσότερες ώρες της μέρας στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά τα οποία καλό είναι να προσπαθήσετε να βάλετε σε μια τάξη. Ακόμη σήμερα μπορεί οι φίλοι σας να αποσπούν την προσοχή σας από αυτά που κάνετε και να θέλουν την βοήθεια σας. Τελειώστε όμως πρώτα με τις δικές σας υποχρεώσεις και μετά αποφασίστε να βοηθήσετε κι εκείνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στρέφοντας την προσοχή στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού στην επικοινωνία σήμερα τις πρωινές ώρες. Τα θέματα της δουλειάς μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία. Όμως θα είναι δύσκολο σήμερα να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα, οπότε μην απογοητεύεστε και δείξτε υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί αρκεί να είστε πειθαρχημένοι. Το τρίγωνο Σελήνης – Κρόνου το μεσημέρι πριν η Σελήνη βγει σε φάση κενής πορείας είναι βοηθητικό και για τα οικονομικά σας σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Μείνετε σταθεροί και με αυτοπεποίθηση σε σχέση με αυτό που κάνετε και η μέρα θα κυλήσει μια χαρά. Το βράδυ αναζητήστε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, το σύντροφο και τους φίλους σας μετά τη δουλειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στο χώρο του σπιτιού αλλά και στην οικογένεια. Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα τους απασχολήσει περισσότερο. Προσέξτε τα μπερδέματα και τη σύγχυση μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον.