ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Pexels

Νιώθεις λίγο άτονη τον τελευταίο καιρό; Λοιπόν, δεν είσαι η μόνη! Ένας ακόμα ανάδρομος Ερμής έχει ήδη αρχίσει να μας επηρεάζει. Ξεκινώντας, επίσημα, από σήμερα 11 Μαΐου η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, ολοκληρώνει την πορεία του σε αυτό το ζώδιο στις 22 Μαΐου, συνεχίζοντας στο ζώδιο του Ταύρου.

Πώς μας επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους; 

Ανάδρομος Ερμής: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περρισσότερο

Όπως συμβαίνει με όλους τους ανάδρομους, έτσι και αυτή τη φορά, ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί σε θέματα τεχνολογίας, ταξιδιού και επικοινωνίας. Στο διάστημα αυτό, διάλεξε με προσοχή τις λέξεις σου σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, καθώς ο Δίδυμος κυβερνά την επικοινωνία. Πες ακριβώς αυτό που εννοείς και να εννοείς ό,τι λες. Η παραπληροφόρηση αυτές τις μέρες, είναι φυσικά μέρος της εξίσωσης. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να προσεγγίσεις συζητήσεις με επίγνωση. Παρόλο που δεν θα είναι ο τελευταίος ανάδρομος Ερμής του 2022, να ξέρεις ότι αυτή η συγκεκριμένη, ανάδρομη κίνηση θα τελειώσει στις 3 Ιουνίου.

Αν και ξεκινά από τους Διδύμους, ο ανάδρομος θα μεταβεί στον Ταύρο στις 22 Μαΐου και θα παραμείνει εκεί μέχρι την ολοκλήρωση της ανάδρομης πορείας του. Αυτό το ζώδιο της Γης είναι γνωστό για το πείσμα του, επομένως μπορεί να αισθάνεσαι απογοητευμένη με πρόσωπα εξουσίας και να έχεις έντονη επιθυμία να ακουστεί επαρκώς η φωνή σου. Ενώ ο αντίκτυπος που θα έχει ο ανάδρομος Ερμής, πιθανότατα θα γίνει αισθητός σε όλα τα ζώδια, 4 θα είναι αυτά που θα τον νιώσουν στο πετσί τους.

Δίδυμοι

Μια υπαρξιακή κρίση περιμένει τους Διδύμους. Πράγμα που μάλλον ήδη νιώθουν. Η ενδοσκόπηση μπορεί να είναι θετική, αρκεί να μην επιτρέψουν στις σκέψεις τους να τους κυριεύσουν. Η συμβουλή μας; Βγείτε έξω. Η προοπτική είναι το κλειδί. Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα σε επαφή με άλλους. Στην πραγματικότητα είσαι καλύτερα όταν μένεις σε επαφή με τον εαυτό σου. Ξέρουμε πόσο σου αρέσει να κουβεντιάζεις, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ίσως είναι καλύτερα να καθίσεις και να ακούσεις τους γύρω σου. Μπορεί να εκπλαγείς από το πόσο πολύ μπορούν να ανθίσουν οι σχέσεις σου, όταν παρέχεις χώρο στους άλλους να ξεκινήσουν συζήτηση.

Ταύρος

Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους, μετακομίζει στον πρώτο οίκο του ζωδίου και στον δεύτερο οίκο των οικονομικών. Για να το πούμε πιο απλά, ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με ό,τι (ή όποιον) έχεις αποφύγει. Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της αυτοεκτίμησης. Δες αν υπάρχει κάποιος στη ζωή σου που σε υποτιμά και αντιμετώπισέ τον. Παρόλο που μπορεί να χαθείς στη μετάφραση, επικοινώνησε τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου. Τουλάχιστον τότε μπορείς να πεις ότι προσπάθησες. Μπορεί επίσης να θες να κάνεις έναν οικονομικό έλεγχο, περιορίζοντας περιττά έξοδα. Ρίξε μια ματιά στο πού μπορείς να κάνεις κάποιες περικοπές και θα είσαι μια χαρά!

Παρθένος

Ο χειρότερος εφιάλτης μιας Παρθένου: Δημόσια αμηχανία. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται να συμβεί, ωστόσο οι πιθανότητες με τον ανάδρομο Ερμή, όσο να πεις αυξάνονται. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτή η διέλευση θα επηρεάσει τον δέκατο οίκο της δημόσιας εικόνας σου. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου, οπότε κράτα το κεφάλι σου ψηλά και κάνε το καλύτερο που μπορείς (όχι ότι χρειάζεται να σου το πούμε εμείς αυτό). Συνολικά, προετοιμάσου για ελαττωματική επικοινωνία. Βρες ευκαιρίες για να διασκεδάσεις και κατάλαβε ότι τα λάθη είναι μέρος της ζωής. Να είσαι ευγενική με τους γύρω σου και χαλαρή με τον εαυτό σου.

Ιχθύες

Πώς τα πας με την οικογένειά σου; Ο ανάδρομος Ερμής παραβιάζει τον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Ενώ μπορεί να περιμένεις αλλαγές στις καταστάσεις ζωής, να είσαι προσεκτική με τυχόν βιαστικές αποφάσεις. Η οικογενειακή ζωή μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολη αυτό το διάστημα. Θεώρησέ το ένα σημάδι από το Σύμπαν ότι η κατάσταση στο σπίτι πρέπει πραγματικά να αντιμετωπιστεί. Είτε ζεις με την οικογένειά σου, είτε με τους φίλους σου, να είσαι ειλικρινής με το πώς νιώθεις. Μπορείς επίσης να περιμένεις «τεχνικά» προβλήματα στο σπίτι. Ναι, είναι πολύ ενοχλητικό το ότι ο φούρνος μικροκυμάτων αποφάσισε να σταματήσει να λειτουργεί, αλλά το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί. Να έχεις υπομονή και προοπτική! Οι Ιχθύες είναι γνωστοί για το ότι είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι, αλλά θυμήσου: Δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι συνεχώς το βάρος του κόσμου πάνω σου. Εστίασε σε αυτούς που είναι πιο κοντά σου και δώσε στον εαυτό σου χώρο να αναπνεύσει.