ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής 2022: Οι ημερομηνίες που θα φέρουν τα πάνω-κάτω

iStock

Ο νέος χρόνος φέρνει μαζί του και ένα καινούριο αστρολογικό ημερολόγιο. Μεγάλα πράγματα έρχονται στο δρόμο σου φέτος και το 2022 έχει τις προδιαγραφές να αλλάξει τη ζωή σου. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως θα λείψουν οι προκλήσεις. Η πιο διαβόητη από αυτές; Ο ανάδρομος Ερμής.

Ανάδρομος Ερμής 2022

Ανάδρομος Ερμής 2022: Οι ημερομηνίες που θα φέρουν τα πάνω-κάτω Pexels

Παρά το πόσο άβολος μπορεί να είναι για τα περισσότερα ζώδια, ο ανάδρομος Ερμής, είναι επίσης μια ευκαιρία για να ξανασκεφτούμε τον τρόπο με τον οποίο στέλνουμε και λαμβάνουμε πληροφορίες. Θα μπορούσε ακόμη και να αναδείξει άλυτα ζητήματα από το παρελθόν, δίνοντάς μας μια δεύτερη ευκαιρία. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να βιώνεται μια ως μια περίοδος οπισθοδρομήσεων, ωστόσο δείχνει προς την κατεύθυνση αυτού που χρειάζεται την προσοχή σας. Με τον δύσκολο τρόπο.

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τι μπορείς να περιμένεις από τους τέσσερις διαφορετικούς ανάδρομους που θα έχουμε το 2022.

Ανάδρομος Ερμής 2022: Οι ημερομηνίες που θα σε δυσκολέψουν περισσότερο

14 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2022

Ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2022, πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, δίνοντας έμφαση στις καινοτόμες ιδέες και εκείνες που είναι προσανατολισμένες στην κοινότητα. Αμφισβητήσει την κοινωνική δυναμική των ομάδων στις οποίες συμμετέχεις. Ταυτόχρονα εμπνέει για μια μέση λύση μεταξύ της υπερβολικής ανεξαρτησίας και της υπερβολικής αφομοίωσης. Μέχρι τις 25 Ιανουαρίου, ο Ερμής θα επιστρέψει προσωρινά ανάδρομος στον προσγειωμένο και πειθαρχημένο Αιγόκερω. Στην κορυφή της ατζέντας θα βρεθούν θέματα καριέρας και η σκληρή δουλειά θεωρείται δεδομένη.

10 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2022

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, ο Ερμής θα σταθμεύει ανάδρομος στους Διδύμους. Ζώδιο που τυχαίνει να είναι και κυρίαρχος πλανήτης του. Αυτή η ανάδρομη κίνηση θα προκαλέσει την ικανότητά μας να επικοινωνούμε αποτελεσματικά και να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες με έναν χρήσιμο τρόπο. Θα μας ενθαρρύνει να ξεπεράσουμε το χάος στο μυαλό μας και να βρούμε έναν τρόπο να φτάσουμε στον πυρήνα των σκέψεών μας. Μέχρι τις 22 Μαΐου, αυτός ο ανάδρομος θα παρασυρθεί στον πρακτικό και αισθησιακό Ταύρο, υπενθυμίζοντάς πώς πρέπει να είμαστε υπομονετικοί.

Ανάδρομος Ερμής 2022: Οι ημερομηνίες που θα σε δυσκολέψουν περισσότερο

9 Σεπτεμβρίου 2022 έως 2 Οκτωβρίου 2022

Στις αρχές του φθινοπώρου, έρχεται ο τρίτος ανάδρομος για 2022. Αυτή τη φορά, θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνοντας στο επίκεντρο την επίλυση προβλημάτων και τη μείωση των συγκρούσεων. Ωστόσο, θα υπογραμμίσει επίσης τις στιγμές, όπου ο φόβος της σύγκρουσης μπορεί να μας εμποδίσει να είμαστε διεκδικητικοί και ειλικρινείς. Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, αυτή η ανάδρομη κίνηση θα επαναφέρει τα πράγματα στον αναλυτικό και οργανωμένο Παρθένο, στρέφοντας την προσοχή μας στον τρόπο με τον οποίο οι λάθος υπολογισμοί και οι παρερμηνείες μπορούν να μας παρασύρουν.

29 Δεκεμβρίου 202 έως 18 Ιανουαρίου 2023

Ο τελευταίος ανάδρομος Ερμής του 2022, ξεκινά ακριβώς πριν το τέλος της χρονιάς. Ωστόσο, ο συγκλονιστικός αντίκτυπός του θα γίνει αισθητός λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ολοκληρώνοντας το 2022 με μια περίεργη νότα. Αυτή η ανάδρομη κίνηση θα λάβει χώρα στον Αιγόκερω, φέρνοντας την προσοχή μας στον τρόπο με τον οποίο το κάρμα έχει πάντα τον τρόπο να μας ακολουθεί, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά έχετε φτάσει. Αυτός ο ανάδρομος μπορεί να σου δείξει πως με την κατάλληλη προετοιμασία, τα πράγματα μπορεί να πάνε καλύτερα, ακόμα κι όταν όλα γύρω πηγαίνουν στραβά.