ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής: Τα 3 ζώδια που θα έχουν επιστροφές από πρώην

Unsplash

Παραδοσιακά, ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί καθυστερήσεις, μπερδέματα αλλά και επιστροφές. Τα συναισθήματά μας θα είναι σαν roller coaster Θα παίρνουμε αυθόρμητες αποφάσεις και θα τις μετανιώσουμε αμέσως.

Ο ανάδρομος Ερμής στην ερωτική μας ζωή

Ανάδρομος Ερμής: Τα 3 ζώδια που θα έχουν επιστροφές από πρώην Unsplash

Οι βιαστικές κινήσεις και η παρορμητικότητα συνοδεύονται από αυτήν την ισχυρή πλανητική διέλευση. Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα μπορούσαμε να βλάψουμε τον εαυτό μας, αν δεν προσπαθήσουμε τουλάχιστον να διατηρήσουμε τον έλεγχο.

Μπορεί να παρατηρήσεις μια ευρεία γκάμα συναισθημάτων προς τους πρώην σου. Από τη μία πλευρά, μπορεί να τον σκέφτεσαι με αγάπη και μελαγχολικό τρόπο. Από την άλλη, μπορεί να τον προκαλέσεις να μπει και πάλι στη ζωή σου.

Για μερικά ζώδια, αυτή η ανάδρομη πορεία θα είναι ΜΟΝΟ για τους πρώην. Συνέχιζε να διαβάζεις για να δεις ποια είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν ή θα προκαλέσουν ερωτικές επιστροφές κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή.

Ταύρος

Θα παίξεις τον ρόλο του «ανώτερου ανθρώπου». Είσαι με κάποιον άλλο τώρα και είσαι ευχαριστημένη με τη ζωή σου όπως είναι. Αυτή η ευτυχία σε κάνει να αισθάνεσαι σίγουρη για το πόσο χώρο μπορείς να αφήσεις σε κάποιον από το ρομαντικό σου παρελθόν. Εξακολουθείς να είσαι ειλικρινής με τον τωρινό σου σύντροφο, όμως μπορεί να κάνεις “unblock” τον πρώην σου ως ένδειξη καλοσύνης. Με τον Ερμή ανάδρομο, δεν βρίσκεις τίποτα κακό σε μια τέτοια κίνηση. Βρίσκεσαι στην «συγχωρητική» κατάσταση αυτής της σχέσης του παρελθόντος και πιστεύεις ότι πρέπει να ξεμπλοκάρεις τον πρώην, απλά για να κουνήσεις τη λευκή σημαία.

Δίδυμοι

Με κάποιο μαγικό τρόπο, κάθε στερεότυπο που ισχύει για τον ανάδρομο Ερμή, βρίσκει πλήρη εφαρμογή στη ζωή σου. Προχωράς από την αναποφασιστικότητα, στην επιπόλαιη συμπεριφορά και καταφέρνεις να λες όλα τα λάθος πράγματα τη λάθος στιγμή. Ναι, κερδίζεις το πρώτο λαχείο του ανάδρομου Ερμή και θα αποδείξεις σε όλους πόσο ευδιάθετη και ψυχρή μπορεί πραγματικά να είσαι. Θα θυμηθείς κάποιον που αγάπησες κάποτε και πως σε άφησε για κάποιο λόγο.

Ο ανάδρομος Ερμής σου βάζει την ιδέα να του ανοίξεις και πάλι τις πόρτες της καρδιάς σου. Τι συμβαίνει στα αλήθεια; Θέλεις τον πρώην σου πίσω και η περηφάνια σου δεν σε αφήνει να του το δείξεις. Αντ ‘αυτού θα τον κάνεις ένα unblock, θα τον προσβάλλεις (κάπως) και, στη συνέχεια, θα κάτσεις στη γωνία και θα περιμένεις να σου δώσει ξανά προσοχή.

Ιχθύες

Σε μια δήλωση αυτονομίας, θα ξεμπολοκάρεις (ξανά) τον πρώην σου από τα social media. Αυτό που εννοείται εδώ είναι το εξής: Mπλόκαρες τον πρώην σου επειδή περίμενε να το κάνεις. Αλλά, ήταν πραγματικά αυτό που ήθελες να κάνεις; Όχι, δεν ήταν. Με τον ανάδρομο Ερμή έτοιμο να στηρίξει τις χειρότερες «επόμενες» κινήσεις σου, θα ξεμπλοκάρεις τον πρώην σου και θα του ανοίξεις την πόρτα να επιστρέψει στη ζωή σου, αν το επιλέξει.

Θα είναι μια μεγάλη στιγμή και για εσένα, όταν κάθεσαι εκεί, με το δάχτυλό σου να αιωρείται πάνω από το κουμπί unblock. Θα αναρωτιέσαι αν αυτή είναι η σωστή κίνηση ή όχι. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να μην σου δώσει αυτό που θέλεις, αλλά τουλάχιστον θα μπορείς να πεις «i did it my way». Και μπράβο σου για αυτό.