ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 πιο ξεχασιάρικα ζώδια. Μνήμη χρυσόψαρου

Pexels

Έχεις μία φίλη που σε στήνει πάντα στα ραντεβού που δίνετε; Έναν διευθυντή στον οποίο πρέπει να υπενθυμίσεις 3 φορές ότι θα λείπεις από το γραφείο όλη την επόμενη εβδομάδα; Ένα παιδί που με δάκρυα στα μάτια, το βράδυ της Κυριακής τρέχει να σου ζητήσει βοήθεια για την σχολική εργασία που πρέπει να παραδώσει το πρωί της Δευτέρας; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τσεκάρεις τα γενέθλιά τους. Μπορεί απλώς να ανήκουν σε ένα από τα πιο ξεχασιάρικα ζώδια, οπότε η ελαττωματική τους μνήμη, μπορεί να δικαιολογηθεί (τουλάχιστον εν μέρει) από τον αστρολογικό τους χάρτη.

Κάθένα από τα 12 ζώδια έχει τα δικά του θετικά χαρακτηριστικά. Οι Σκορπιοί, π.χ είναι πιστοί και πνευματικοί, οι Kαρκίνοι δοτικοί και δημιουργικοί, οι Αιγόκεροι φιλόδοξοι και πρακτικοί κλπ. Όλοι έχουν όμως και τα αδύνατα σημεία τους και το ζώδιο συχνά τα αντικατοπτρίζει αυτά. Από τa drama queens Λιοντάρια μέχρι την ξεροκεφαλιά των Ταύρων, κάθε ζώδιο έχει αυτό που θα μπορούσαμε διπλωματικά να αποκαλέσουμε «χαρακτηριστικά που μπορούν να βελτιωθούν». Όπως τα παρακάτω ξεχασιάρικα ζώδια. Πώς σε λένε είπαμε;

Ο Ζυγός στα ξεχασιάρικα ζώδια

Στα καλύτερά τους, οι Ζυγοί είναι δίκαιοι, κοινωνικοί, στοργικοί, ειρηνοποιοί και άριστοι διαπραγματευτές. Αλλά βρίσκονται επίσης υπό την επίδραση του κυρίαρχου πλανήτη τους- Αφροδίτη-, ο οποίος αντιπροσωπεύει την ευχαρίστηση, την τέχνη και τη χάρη. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν με τον Ήλιο τους στο ζώδιο του Ζυγού, μπορεί να εστιάσουν όχι στις σημαντικές λεπτομέρειες, αλλά στο πώς μπορούν να περάσουν χρόνο αγκαλιάζοντας την ομορφιά και την πολυτέλεια στη ζωή. Με άλλα λόγια, οι Ζυγοί ανήκουν στη λίστα με τα ξεχασιάρικα ζώδια γιατί είναι αυτοί που μπορεί να απορροφηθούν τόσο πολύ διαβάζοντας ένα υπέροχο βιβλίο, ώστε να χάσουν το ραντεβού με τον γιατρό τους. Ή θα διοργανώσουν στην εντέλεια ένα πάρτι με όλα τα καλά, αλλά θα ξεχάσουν τι ώρα είπαν στους καλεσμένους να εμφανιστούν. Ωστόσο, επειδή ο Ζυγός είναι απίστευτα γοητευτικός και καταφερτζής, θα διασκεδάσεις τόσο πολύ που δεν θα καταφέρεις να τους θυμώσεις για πολύ.

Τοξότης

Ειλικρινείς, αισιόδοξοι και περιπετειώδεις είναι τρεις λέξεις που περιγράφουν με ακρίβεια τους Τοξότες. Αξιόπιστοι; Όχι και τόσο. Ο Τοξότης ως ένα από τα 3 ξεχασιάρικα ζώδια κυβερνάται από τον «σκεπτόμενο» πλανήτη Δία, ο οποίος τούς προικίζει με ένα από τα πιο γρήγορα μυαλά του ζωδιακού κύκλου. Αλλά αυτό το γρήγορο μυαλό είναι επίσης ανήσυχο, οπότε οι Τοξότες στη ζωή σας ποθούν νέους ορίζοντες και συνεχή διέγερση. Ναι, θα παρακολουθούν τις προθεσμίες και τα πράγματα που χρειάζονται, αν πρέπει. Είναι αρκετά έξυπνοι για να κάνουν τη δουλειά. Αλλά ενώ τα καταφέρνουν, θα χαθούν στο να φαντασιώνονται την επόμενη περιπέτειά τους και θα χασμουριούνται για τις βαρετές λεπτομέρειες.

 Αυτοί είναι οι πιο ξεχασιάρηδες τύποι των ζωδίων PEXELS

Φυσικά και οι Ιχθείς στα ξεχασιάρικα ζώδια

Από όλα τα ζώδια, οι Ιχθύες είναι εκείνοι που θα χαθούν στο δικό τους φανταστικό κόσμο. Οι Ιχθύες είναι βαθιά πνευματικοί και δημιουργικοί, οπότε τα ποταπά πράγματα της καθημερινότητας, όπως ραντεβού και λοιπές λίστες υποχρεώσεων, τείνουν να παραμερίζονται για ζητήματα ανώτερης αξίας. Στον Ιχθύ δεν αρέσει να πονοκεφαλιάζουν με λεπτομέρειες και προτιμούν να ακολουθούν τη φυσική ροή των πραγμάτων. Όταν νιώσουν πολύ περιορισμένοι, θολώνουν και τα συναισθήματά τους μπορούν να τους κυριεύσουν. Εκείνη η Ιχθύς φίλη σου που πάντα αργεί στα ραντεβού σας; Για εκείνη, το να είσαι μαζί της είναι πιο σημαντικό από ένα ακριβές χρονοδιάγραμμα. Εκτός αυτού, μόλις καθίσετε για εκείνο το κρασί, ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς πάνω της για να σε ακούσει και να σε φροντίσει όπως μόνο ένας Ιχθύς μπορεί.