ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Ιουνίου: Ασταμάτητα και ανίκητα

Pexels

Ο Ιούνιος, δίνει και επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι και ένας εύκολος μήνας. Ενώ υπάρχουν πολλές διελεύσεις που θα μας επηρεάσουν με διάφορους τρόπους τον Ιούνιο του 2022, τα κορυφαία γεγονότα ξεκινούν ακριβώς από την αρχή του, με τον Ερμή να τελειώνει την ανάδρομη πορεία του την Παρασκευή 3/6 και τον Κρόνο να προχωρά ανάδρομος στον Υδροχόο, την Κυριακή 5/6.

Ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια του Ιουνίου; 

Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Ιουνίου Pexels

Η μετάβαση από τον ένα ανάδρομο στον άλλο, απαιτεί σίγουρα συναισθηματικό σθένος. Κάτι που για ορισμένα ζώδια είναι εύκολο. Οι ανάδρομοι μπορεί να έχουν ολέθρια αποτελέσματα για κάποιους, ενώ για άλλους προσφέρουν πολύτιμα μαθήματα. Ο Ιούνιος επίσης βρίσκει τον Ήλιο στους Διδύμους. Ετοιμαστείτε για διασκέδαση και δημιουργικές συνεργασίες και ιδέες στο χώρο εργασίας. Ο Ήλιος στους Διδύμους, είναι μια αναζωογονητική αλλαγή από την εποχή του Ταύρου. Είμαστε πλέον έτοιμοι να προχωρήσουμε και να κερδίσουμε.

Τα μέσα του Ιουνίου, φέρνουν μια Πανσέληνο στον Τοξότη, η οποία θα πρέπει να μας κάνει να νιώθουμε παντοδύναμοι. Ό,τι και να θελήσουμε είναι δυνατό, να πραγματοποιηθεί. Η θετική ενέργεια κυβερνά τον Ιούνιο, και μέχρι να φτάσουμε στις 28, με τον Ποσειδώνα να γυρνά ανάδρομος, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Ποια θα είναι όμως τα πιο τυχερά ζώδια του Ιουνίου;

Δίδυμοι

Ακόμα κι αν μέχρι τώρα ένιωθες πως δεν περνάς καλά, ο Ιούνιος, ως μήνας των γενεθλίων σου, είναι ένας μήνας αναζωογόνησης και αναγέννησης. Ήρθε η ώρα ο Ήλιος, να ρίξει τη λαμπρή του θετικότητα σε ό,τι αγγίζει. Ο Ιούνιος προσφέρει όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι και είσαι ένα από τα ζώδια, τα οποία ο ανάδρομος Κρόνος θα προσθέσει στην επιθυμία σου να συνεχίσεις δυναμικά. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε περιορίσει. Με το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή, είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που παρουσιάζουν οι νέοι ανάδρομοι πλανήτες. Αυτό που πραγματικά κάνει τα πράγματα να φαίνονται πως όλα θα πάνε καλά, είναι η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου. Με αυτή τη διέλευση, θα θελήσεις να αρχίζεις να πετυχαίνεις έναν-έναν τους στόχους που μπορεί να έχεις βάλει, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Καρκίνος

Με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης να λάμπει στις 7 Ιουνίου, έρχεται η κατάλληλη ένεση αναζωογόνησης για εσένα. Και ας είμαστε ειλικρινείς, την χρειάζεσαι. Είτε αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια καινούρια δουλειά, είτε απλώς αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου, τα πράγματα θα γίνονται ολοένα και καλύτερα. Ενώ η υγεία σου είναι σε καλή κατάσταση, δεν θα διστάσεις να τη βελτιώσεις ακόμη περισσότερο, δοκιμάζοντας μια νέα διατροφή που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου. Δεν σε ενδιαφέρουν πλέον οι μόδες ή οι τάσεις που σε εξαντλούν. Μπορείς πλέον να βασίζεσαι στα δικά σου ένστικτα για την υγεία και την εικόνα του σώματός σου. Ο ανάδρομος Κρόνος θα σε κάνει να πιστέψεις ότι μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα από όσα νόμιζες. Αυτός είναι ένας καλός μήνας για να πιστέψεις στον εαυτό σου. Μεταξύ μας, δεν θα έπρεπε να είναι τόσο δύσκολο. Έχεις κάθε λόγο.

 

 

 

Τοξότης

Μόλις ο Ερμής ευθυγραμμιστεί στις 3/6, θα είσαι έτοιμη για όλα. Αυτή η ενέργεια μπορεί να επηρεάσει οποιαδήποτε έκφανση της ζωή σου. Αυτό που γίνεται προφανές είναι ότι νιώθεις ότι δεν έχεις άλλο χρόνο για χάσιμο. Ήρθε η ώρα να εφαρμόσεις ρεαλιστικά σχέδια προκειμένου να πετύχεις όλα όσα θες. Θα βιώσεις έντονο ενθουσιασμό για κάποιο συναρπαστικό σχέδιο που θα δημιουργήσεις μαζί με έναν φίλο σου για το εγγύς μέλλον και θα συμβιβαστείς επίσης με το τέλος μιας σχέσης. Ο Ιούνιος σε καλεί να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, έτσι ώστε να μπορέσεις να ζήσεις κάθε δευτερόλεπτο από το παρόν. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 14 Ιουνίου, θα σηματοδοτήσει την αλλαγή, καθώς το δεύτερο μισό του μήνα σου δίνει έμπνευση, όπως ποτέ πριν.

Άσε τη Sia να στο τραγουδήσει: