ΣΧΕΣΕΙΣ

5 στάσεις του σεξ για να μπεις σωστά στην πρώτη εβδομάδα του 2021

Unsplash

Δεν υπάρχουν στάσεις που είναι μόνο εορταστικές, διότι το σεξ πρέπει να είναι πάντα σαν γιορτή. Η πρώτη εβδομάδα όμως μπορεί να σηματοδοτηθεί από 5 διαφορετικές στάσεις που θα σου φέρουν γούρι, απόλαυση στο maximum και θα σε ανανεώσουν.

Μην ξεχνάς εξάλλου ότι οι νέες και πιο πικάντικες στάσεις δεν σου δίνουν μόνο ικανοποίηση, αλλά σε φέρνουν και πιο κοντά στον σύντροφό σου. Δημιουργείται μεγαλύτερη οικειότητα και η σχέση δέχεται κάποιες τονωτικές «ενέσεις», ειδικά τώρα που η καραντίνα δεν σου δίνει και πολλές εναλλακτικές εκτονώσεις.

Θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούριο; Μήπως έχεις πεθυμήσει μία στάση που έχεις καιρό να κάνεις; Άδραξε την πρώτη εβδομάδα του χρόνου και εγκαινίασε το 2021 με καυτές στάσεις. Για να σου πάει έτσι όλη η χρονιά (με την κυριολεκτική έννοια).

Ιεραποστολικό με τα πόδια ψηλά

Η πιο κλασική, πατροπαράδοτη στάση γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα αν σηκώσεις τα πόδια σου ψηλά, πάνω από τους ώμους του παρτενέρ σου. Η διείσδυση γίνεται πιο βαθιά και έτσι διατηρείς μεγαλύτερη οπτική επαφή μαζί του. Σέξι αλλά και με μεγαλύτερη επικοινωνία.

Η στάση Χ

Είναι πιο απλό από όσο φαντάζεσαι. Ξαπλώνεις πάνω σε σταθερό τραπέζι ή στην άκρη του κρεβατιού και σηκώνεις ψηλά τα πόδια σου σταυρώνοντάς τα, ώστε να φτιάχνεις το γράμμα Χ. Ο σύντροφός σου είναι όρθιος και διεισδύει, αρκεί το σώμα σου να είναι στο σωστό ύψος. Ό,τι πρέπει για το τραπέζι της κουζίνας.

69

Ας μιλήσουμε για τη στάση που έχει υποτιμηθεί πολύ. Αρκετοί ισχυρίζονται ότι δεν προσφέρει καμία απόλαυση γιατί το στοματικό σεξ γίνεται ταυτόχρονα και στους δύο, αλλά όλα μπορούν να γίνουν με σωστό συγχρονισμό. Πάρτε τον χρόνο σας και δοκιμάστε διαφορετική γωνία και θέση προκειμένου να γίνει η στάση 69, η αγαπημένη σου.

Στην πολυθρόνα

Ποιος είπε ότι το σεξ δεν μπορεί να είναι cozy και καυτό ταυτόχρονα; Μία αναπαυτική πολυθρόνα μπορεί να εγκαινιάσει την ερωτική ζωή σου με διάφορους τρόπους. Με την κλασική καθιστή στάση, με εσένα να ακουμπάς και τον παρτενέρ σου στα όρθια, με εσένα να κάθεσαι και εκείνον γονατιστό. Φαντασία και όρεξη να υπάρχει.

Στάσεις στο χαλί

Αν δεν βιάζεσαι να ξεστολίσεις το σπίτι, κράτησε για λίγο ακόμα τη χριστουγεννιάτικη μαγεία. Κάντε σεξ στο χαλί κάνοντας έστω την αρχή. Αν δεν σας βολεύει το πάτωμα, συνεχίστε ό,τι κάνατε στο κρεβάτι ή τον καναπέ.