ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που στέλνουν μήνυμα στον πρώην τους (κι ας το μετανιώσουν)

Unsplash

Δεν ξέρω αν είναι ζωδιακό το θέμα, γιατί όλοι μπορεί να έχουμε υποπέσει σε αυτό το αμάρτημα. Ακόμα και αν ανήκεις σε αυτούς που λένε ότι δεν κοιτάζουν ποτέ πίσω, υπάρχει περίπτωση να έχεις στείλει ένα μεθυσμένο μήνυμα μέσα στη νύχτα (και να το μετάνιωσες το επόμενο πρωί).

Από την άλλη, υπάρχουν αυτά τα 4 ζώδια που είναι λίγο πιο επιρρεπή. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που θα βρουν εύκολα μία αφορμή για να στείλουν μήνυμα στον πρώην τους. Είναι γενέθλια, είναι γιορτή, είναι μία ανάμνηση που τους έσκασε λόγω ενός τραγουδιού. Θα το κάνουν κι ας το μετανιώσουν.

Κριός

Την ξέρουμε δα την παρορμητική φύση του Κριού. Δεν είναι δηλαδή ότι θα στείλει μήνυμα μετά από πολύωρη σκέψη και ανάλυση. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλει να επιστρέψει. Μπορεί να το κάνει επειδή θέλησε να μοιραστεί κάτι ή επειδή έτσι του ήρθε. Ίσως να ήταν και προϊόν στοιχήματος. Ποιος να ξέρεις με ένα Κριάρι;

Δίδυμοι

Δεν φταίει αυτός βρε παιδιά. Είναι το ζώδιο της επικοινωνίας. Θέλει κάπου να τα πει. Να σου μιλήσει, να συζητήσει για το τι πήγε λάθος. Ενδεχομένως και να του λείπει το σεξ μαζί σου. Σε κάθε περίπτωση, η περιέργεια τον οδηγεί στο να στείλει μήνυμα σε πρώην σχέση.

Τοξότης

Δεν είναι και μεγάλη έκπληξη. Ο Τοξότης έχει την τάση να μπαινοβγαίνει στις ζωές των σχέσεών του. Συνήθως το κάνει με πολύ χαλαρό τρόπο, σε σημείο που μπορεί να γίνει εντελώς φιλικό. Δύσκολα κρατάει κακίες και είναι πιθανό να στείλει ένα χρόνια πολλά. Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι.

Ιχθύς

Εδώ μιλάμε για σίγουρο ρομαντισμό. Ο Ιχθύς θα στείλει μόνο αν τρέφει ακόμα συναισθήματα για τον πρώην, πράγμα πολύ πιθανό. Δεν ξέρεις εξάλλου πού μπορεί να οδηγήσει. Στην επανασύνδεση ενδεχομένως; Πιστεύει πολύ στο κάρμα, ακόμα κι αν ξέρει ότι ένα μήνυμα είναι μέγα λάθος. Η μοίρα τον οδήγησε σε αυτό το σημείο.