ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που είναι πάντα έτοιμα για καυγά

Unsplash

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων σε αυτόν τον κόσμο. Οι ειρηνοποιοί και εκείνοι που μυρίζονται εντάσεις και τρέχουν. Και οι άλλοι, που ξύνονται πάντα για καυγά. Που έχουν πάντα έτοιμοι την απάντηση και περιμένουν μία απλή αφορμή για να εκτονωθούν.

Αν και πολύ συχνά πράττουν το σωστό, υπερασπιζόμενοι τον εαυτό τους, καμιά φορά το παρακάνουν και χάνουν το δίκιο τους. Έχουν μία ένταση ρε παιδί μου και το βλέπεις στη γλώσσα του σώματος. Είναι αυτός ο συνάδελφος που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και κάνει καυγά. Ο συγγενής που κάνει πάντα φασαρία στα τραπέζια. Το ταίρι που δεν νιώθει συνέχεια αδικημένο και θίγεται εύκολα. Είναι τα 4 παρακάτω ζώδια.

Ταύρος

Ναι, είναι λογικός και προσγειωμένος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι και πεισματάρης. Δεν τον πείθεις εύκολα να αλλάξει γνώμη κι ας είναι πέρα για πέρα παράλογος. Να θυμάσαι όμως ένα πράγμα. Δεν το κάνει από κακία ούτε και έχει πραγματικό πρόβλημα μαζί σου. Είναι απλώς επίμονος και δεν θα παραδεχτεί εύκολα την ήττα του.

Λέων

Μην τον βλέπεις έτσι δυναμικό. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητος και αυτό σημαίνει ότι θίγεται με το παραμικρό. Επίσης, θέλει τα πράγματα να γίνονται με τον δικό του τρόπο και αυτό αρκεί για να γίνει αιτία καυγά. Αυτό που τον δυσκολεύει περισσότερο είναι το να μπαίνει στη θέση του συνομιλητή του. Είναι αρκετά απασχολημένος με τον εαυτό του. Δεν φτάνει ο χρόνος για όλους.

Ζυγός

Όχι μόνο ξεκινάει έναν καυγά, αλλά σε πείθει ότι είναι και μία αρετή. Απλώς λατρεύει να παίζει τον δικηγόρο του διαβόλου και να σου λέει το αντίθετο. Όχι επειδή απαραίτητα το πιστεύει, αλλά επειδή θα ανάψουν τα αίματα. Αν ενοχλείσαι, είναι καλό να τον ενημερώσεις. Θα το λάβει σοβαρά υπόψιν.

Αιγόκερως

Δεν φταίει αυτός που είναι πιο ώριμος και έμπειρος από εσένα. Αν δεν το αντιλαμβάνεσαι, θα φτάσετε μοιραία σε καυγά. Και σε αυτήν την περίπτωση όμως, δεν γίνεται από κακία. Ο Αιγόκερως είναι υπέρ του διαλόγου και ακούει τους ανθρώπους που αγαπά. Αρκεί να έχουν δυνατά επιχειρήματα.