ROLE MODELS

Το χιούμορ της Blake Lively είναι εξίσου ευεργετικό με το 1 εκατομμύριο δολάρια που δωρίζει για τον κορονοϊό

@2021 Taylor Jewell/ Invision/AP, File

Η Blake Lively ανακοίνωσε δωρεά ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων προς οργανώσεις κατά της φτώχειας ενόψει κορονοϊού. Όλοι οι υπόλοιποι μοιραζόμαστε το χιούμορ της.

Το οποίο αυτές τις παράξενες μέρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερα πολύτιμο. Γέλιο δεν σχηματίζει αυθόρμητα το πρόσωπο, θέλει λίγη βοήθεια από τους φίλους. Και η Blake Lively είναι φίλη μας, μακρινή μεν, αλλά οικεία.

Το μήνυμα της Blake Lively, η δωρεά για τον κορονοϊό και το αναπάντεχο αστείο

Η Blake Lively κι ο Ryan Reynolds, ένα από τα πιο φωτογενή κι αστεία διάσημα ζευγάρια ανησυχούν όσο εσύ κι εγώ για την εξάπλωση του κορονοϊού. Είναι επίσης μεταξύ των επιφανών ανθρώπων που δωρίζουν χρήματα αυτές τις μέρες για την αντιμετώπιση του ιού. Μ’ ένα μήνυμα μέσω Instagram η 33χρονη ηθοποιός και μητέρα 3 κοριτσιών, επικοινώνησε την κίνηση φιλανθρωπίας στην οποία προχώρησαν με τον Reynolds. Παράλληλα, παρακίνησε τον κόσμο να δώσει ό,τι μπορεί, χρήματα, αγάπη, βοήθεια, προσοχή και φροντίδα κυρίως στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, τους ηλικιωμένους αλλά και τα παιδάκια. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ο Covid-19 έχει έχει βλάψει με βίαιο τρόπο ηλικιωμένους και οικογένειες χαμηλού εισοδήματος. Ο Ryan κι εγώ δωρίζουμε ένα εκατομμύριο δολάρια στο @feedingamerica και στο @foodbankscanada. Αν μπορείτε να δώσετε, αυτοί οι οργανισμοί χρειάζονται τη βοήθειά σας. Παρόλο που πρέπει να κρατάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας για να προστατεύουμε αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα ατομικής καραντίνας, μπορούμε να κρατηθούμε σε επαφή. Να θυμάστε εκείνους που είναι μόνοι και απομονωμένοι. Με Facetime, Skype, κάντε ένα βίντεο. Θυμηθείτε πως η αγάπη μπορεί να ταξιδέψει μέσα απ’ όλο αυτό. Oι κοινωνίες εξελίσσονται- ψωνίζοντας για τους ηλικιωμένους, μαγειρεύοντας για τα παιδιά. Μπορούμε όλοι να κάνουμε κάτι, ο ένας για τον άλλον, έστω κι αν αυτό είναι απλά να μένουμε στο σπίτι. Να στείλουμε τόση αγάπη».

Η Blake Lively όμως, δεν έμεινε στα τυπικά. Έκανε και το έξτρα βήμα, εκτός από χρήματα και νουθεσίες, προσέφερε και κάτι ακόμα. Ένα αστείο, να σκάσει το γελάκι, κλείνοντας το μήνυμά της ως εξής: «Και τώρα ας πει κάποιος παρακαλώ στον Ryan πως η συναισθηματική απόσταση από την πεθερά του δεν προσφέρει τίποτα. Τίποτα δεν μπορεί να τον σώσει (απ’ αυτήν)».

Το post της Blake Lively

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@feedingamerica @foodbankscanada ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις

Ένα αστείο ζευγάρι

Tα πειράγματα ανάμεσα στον Ryan Reynolds και την Blake Lively είναι το σήμα κατατεθέν τους στο Instagram, καιρό τώρα. Έχουν πλάκα, είναι αλήθεια αυτό. Θυμίζω τον τρόπο που επέλεξε η ηθοποιός να ευχηθεί δημόσια στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του, τον περασμένο Οκτώβρη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I picked a good one. Happy birthday @vancityreynolds 🎈

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις

Το πρόβλημα είναι εδώ, η κατάσταση που βιώνουμε έχει δυσκολίες. Η κακή ψυχολογία που στιγμές δείχνει αναπόφευκτη, σαν μαύρη τρύπα που σε ρουφάει δεν θα βοηθήσει πουθενά. Να είσαι ψύχραιμη, να σκέφτεσαι θετικά, να βοηθάς όπου μπορείς, στέλνοντας, έστω θετική ενέργεια. Η Blake Lively το έκανε. Γίνε σαν την Blake.