ΤΑΜΙΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ

Ποιος Σκαρμούτσος και ποιο MasterChef; Η Ταμίλα Κουλίεβα κάνει την πιο επική εκπομπή μαγειρικής στο youtube

24MEDIA Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Έχω πάθει πλάκα με το Tamilla’s Guests, την εκπομπή μαγερικής της Ταμίλα Κουλίεβα στο youtube και ετοιμάσου να πάθεις το ίδιο βλέποντας την ηθοποιό μέσα σε κουζίνα ψησταριάς να φτιάχνει κοντοσούβλι.

 

 

 

Ανακάλυψα αυτό το διαμαντάκι εντελώς τυχαία. Η Ταμίλα Κουλίεβα κι ένας συμπαθέστατος chef- rapper, o Άρης Hetup, αχτύπητο δίδυμο κι εντελώς αναπάντεχο μπαίνουν στην κουζίνα κι όσο μαγειρεύουν, εσύ γέλα. Οι ίδιοι αποκαλούν ό,τι κάνουν ως «μίνι σειρά μαγειρικής διασκέδασης» και είναι ακριβώς αυτό. Το “Tamilla’s Guests” ξορκίζει τη μιζέρια μας και είναι απολαυστικά αυθόρμητο σε σχέση με την εικόνα που έχουμε για την ηθοποιό.

Tamilla’s Guests: Η υπέρτατη εκπομπή μαγειρικής της Ταμίλα Κουλίεβα. Τρέμε Ευτύχη Μπλέτσα

Η εκπομπή ανέβηκε στο youTube στα τέλη του 2020 και μέχρι αυτή τη στιγμή έχει 7 επεισόδια. Μην φανταστείς υπερπαραγωγές και high- end σκηνοθεσίες. Το Tamilla’s Guests είναι πάνω απ’ όλα εξωστρεφές και διασκεδαστικό. Στο πρώτο επεισόδιο η Ταμίλα με τουρμπάνι και ο Άρης κάνουν εξόρμηση στο εστιατόριο μιας Ελληνοκουβανέζας στην Ερέτρια για να φτιάξουν papa rellenas. Η Tαμίλα εντελώς εκτός ατζέντας, θεατράλε και με αυθόρμητο mood χορεύει με την ιδιοκτήτρια, σχολιάζει πάντα με ευστοχία, ξεδιπλώνει υπέροχο χιούμορ και είναι ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Κάποια στιγμή στηρίζει στο κεφάλι της μια μπανάνα κι αυτό είναι κάτι που δεν περιμένεις από την Κουλίεβα.

Στο δεύτερο επεισόδιο η Ταμίλα φοράει ένα καπέλο με τον πύργο της Πίζας. Ο Άρης φτιάχνει νιόκι αλλά εμένα δεν με νοιάζει, προσέχω μόνο ό,τι λέει εκείνη.

[/embed_code_sc]

Μετά από 5 επεισόδια κι ένα best off Tamilla’s Guests αγαπάω την Ταμίλα Κουλίεβα ακόμα πιο πολύ. Ελπίζω να συνεχιστεί η εκπομπή γιατί είναι προφανές πως περνάει πολύ καλά κι εμείς καλύτερα.

Η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει για το νέο της εγχείρημα πριν λίγο καιρό στη Νάντια Κοντογέωργη και το «ΦλΕρτ» και όπως αποκάλυψε ένας από τους στόχους της εκπομπής ήταν να μάθει και η ίδια να μαγειρεύει: «Θεωρώ ότι όλοι έχουμε ανάγκη να περάσουμε καλά, να χαμογελάσουμε, να είναι ανάλαφρο αυτό που κάνουμε. Είναι ταξίδι γεύσεων από όλο τον κόσμο. Πάντα μου άρεσε να φλερτάρω με καινούργιες ιδέες».