ΟΛΥΜΠΙΑ ΧΟΨΟΝΙΔΟΥ

Η Ολυμπία Χοψονίδου μάς ξαναδείχνει το πραγματικό κορμί της μετά από 6 εγκυμοσύνες

Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press

Η Ολυμπία Χοψονίδου εδώ και πολλά χρόνια έχει χαράξει δρόμο τον οποίο και βαδίζει με απόλυτη συνέπεια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ολυμπία Χοψονίδου μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στο Instagram μία πολύ προσωπική της φωτογραφία χωρίς ρετουσάρισμα και φίλτρα.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Ολυμπία Χοψονίδου

Η Ολυμπία Χοψονίδου μάς δείχνει το πραγματικό της σώμα μετά από έξι εγκυμοσύνες. «Άμα δεν σηκωθώ να γυμναστώ, δεν θα φύγει ποτέ», έγραψε στη φωτογραφία της.

Ολυμπία Χοψονίδου

Στις αρχές του 2020 μάς είχε δείξει ξανά το σώμα της μετά από τη γέννηση της μικρότερης κόρης της. Ανέβασε δύο φωτογραφίες της και κάλεσε τους ακόλουθούς της να βρουν τη διαφορά. Η μία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και η άλλη τρεις ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της. Κοιλιά στη μία, κοιλιά και στην άλλη.

Και τελικά ποιο είναι το συμπέρασμα; Μην έχεις κανένα άγχος με τα κιλά της εγκυμοσύνης (και με τα κιλά γενικότερα). Χρειάζεσαι χρόνο και υπομονή μέχρι το σώμα σου να επανέλθει.

Η Ολυμπία απέκτησε το 2010 τον Θανάση, το 2012 τον Βασίλη, το 2013 τον Δημήτρη, το 2015 την Αιμιλία, το 2017 την Αναστασία και το 2020 μία ακόμα κορούλα το όνομα της οποίας δεν είναι ακόμα γνωστό. Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης παντρεύτηκαν το 2009. Από την πρώτη στιγμή και οι δύο ήθελαν να κάνουν πολλά παιδιά και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

«Η οικογένεια είναι το νούμερο ένα για εμένα. Προσεύχομαι να είναι όλα καλά και να είμαστε μια χαρούμενη και περήφανη οικογένεια. Η ζωή μου άλλαξε πολύ όταν ξεκίνησα να κάνω παιδιά, αλλά θέλαμε πολλά. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας και το ίδιο και η γυναίκα μου. Είμαστε πολύ πολύ χαρούμενοι να έχουμε μια μεγάλη οικογένεια.

Είμαστε όλη την ώρα με τα παιδιά και περνάμε καλά μαζί τους. Είναι ένα θαύμα, αυτό που συμβαίνει στην οικογένεια μας. Δεν περίμενα να κάνω τόσα πολλά παιδιά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις στην ζωή. Είμαστε ερωτευμένοι και χρειαζόμασταν μια μεγάλη οικογένεια και δόξα τω Θεώ την έχουμε», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Βασίλης Σπανούλης.