ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι κορυφαίες TikTokers είναι γυναίκες και κερδίζουν εκατομμύρια

instagram.com/charlidamelio/

Το Forbes αποκάλυψε πρόσφατα τους δημιουργούς με τις μεγαλύτερες απολαβές στο TikTok καθώς και τα ποσά που κέρδισαν μόνο τον περασμένο χρόνο. Spoiler alert: Είναι πολλά.

Πολυεκατομμυριούχοι από το TikTok

Αυτές είναι οι γυναίκες που κερδίζουν εκατομμύρια στο TikTok Unsplash

Σύμφωνα με το Forbes, οι επτά κορυφαίοι δημιουργοί του TikTok, είναι όλοι κάτω των 25 ετών. Kέρδισαν συλλογικά 55,5 εκατομμύρια δολάρια, με την πλειονότητα των χρημάτων τους να προέρχονται από χορηγούμενο περιεχόμενο – από 100.000 έως 500.000 δολάρια ανά ανάρτηση—για εταιρείες όπως η Amazon, η Prada και η Dunkin Donuts.

Το Forbes σημείωσε επίσης ότι τον περασμένο χρόνο, οι σταρ των social media έχουν αρχίσει να επεκτείνουν και να διαφοροποιούν το εισόδημά τους σε πλατφόρμες εκτός της εφαρμογής. Αυτό περιλαμβάνει συμπεριλαμβανομένου κινηματογραφικών και τηλεοπτικών ρόλων, συμφωνιών βιβλίων, παραστάσεων συναυλιών και ακόμη και τη δημιουργία δικών τους εταιρειών παραγωγής.

Γυναίκες στην κορυφή του TikTok

Στην κορυφή της λίστας, βρέθηκε η Charli D’Amelio, η οποία κέρδισε πάνω από 17,5 εκατομμύρια δολάρια από το TikTok και τις άλλες πηγές εισοδήματός της, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Hulu The D’Amelio Show, της μάρκας ρούχων Social Tourist και του Snap show Charli. Vs. Dixie.

Στη δεύτερη θέση, συναντάμε τη μεγαλύτερη αδερφή της, Dixie D’Amelio, η οποία κέρδισε 10 εκατομμύρια δολάρια. Εκτός από την καριέρα της στο TikTok, η Dixie, κυκλοφόρησε επίσης τη δική της μουσική και μόλις τον περασμένο μήνα εμφανίστηκε στο Jingle Ball του iHeartRadio μαζί με τους BTS, Ed Sheeran και Lil Nas X.

Με κέρδη 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων, στην τρίτη θέση συναντάμε την Addison Rae. Μόνο τον περασμένο χρόνο, η 21χρονη όχι μόνο δημοσίευσε βίντεο στο TikTok, αλλά πρωταγωνίστησε και στην πρώτη της ταινία, «He’s All That», και υπέγραψε συμβόλαιο για μελλοντικές ταινίες με το Netflix.

Η χρυσή πεντάδα

Την τέταρτη θέση μοιράζονται δύο δημιουργοί που κέρδισαν 5 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας: H Bella Poarch και ο Josh Richards.

Εκτός από τα κέρδη της εντός εφαρμογής, η Bella υπέγραψε με τη Warner Records και το πρώτο της single, «Build A B-tch», έγινε Νο.1 επιτυχία στα charts του Billboard, ενώ ο Josh ξεκίνησε πολλές κοινές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός podcast που ονομάζεται BFFs με τον δημιουργό του Barstool Sports, Dave Portnoy.

@bellapoarch I was screaming all night😅💜 ♬ My Universe – Coldplay x BTS

Στην πέμπτη θέση, η Kris Collins και η Avani Gregg, κέρδισαν για τα ξεκαρδιστικά βίντεό τους, πάνω από 4,75 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας. H Kris επέκτεινε την παραγωγή βίντεο της στο YouTube. H Avani τον Σεπτέμβριο του 2021, κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά της, «Backstory: My Life So Far».

@kallmekris Pete & I think this Remix is🤌🏻🔥 ♬ OWN BRAND FREESTYLE X DRILLA by JVKE – JVKE 🌩

 

Μπορείς να συνεχίσεις να δοκιμάζεις την τύχη σου με τα βίντεο στο TikTok ελπίζοντας να γίνεις viral.