ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Νίκη Λυμπεράκη: Παιχνίδια με τον 7 μηνών γιο της στο σαλόνι του σπιτιού της

Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης

Σίγουρα η καθημερινότητα του τελευταίου μισού χρόνου είναι πολύ διαφορετική για τη Νίκη Λυμπεράκη, ενώ ορισμένες αλλαγές θα είναι μόνιμες. Ο λόγος αυτών των αλλαγών είναι ο γιος της, ο οποίος πριν 7 μήνες ήρθε στον κόσμο για να αλλάξει τη ζωή της παρουσιάστριας διεκδικώντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Νίκη Λυμπεράκη μάς δείχνει την μητρική της ευτυχία. Μία ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα σε πείσει ότι ο ενθουσιασμός για το νέο μέλος της οικογένειας είναι μεγάλος. Εξάλλου, η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, έχει έναν παραπάνω λόγο να χαίρεται την κάθε στιγμή, καθώς ο ελεύθερος χρόνος της καραντίνας της δίνει την ευκαιρία για περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο με το παιδάκι της.

Η Νίκη Λυμπεράκη απολαμβάνει την μητρότητα στο έπακρον

Στην τελευταία από τις ήδη πολλές αναρτήσεις με τον γιο της, βλέπουμε τη Νίκη Λυμπεράκη να κάνει παιχνίδια με τον μικρό Παναγιώτη. Η δημοσιογράφος έχει σηκώσει με τα χέρια της τον μπόμπιρα και η φωτογραφία μας θυμίζει σκηνή από τον «Βασιλιά των Λιονταριών».

«Αυτός ο υπέροχος τυπάκος μας» έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας και η χαρά που εκπέμπουν τα μάτια της είναι απερίγραπτη.

Η Νίκη Λυμπεράκη και ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τον Αύγουστο του 2020. Τότε, η δημοσιογράφος, με μια τρυφερή φωτογραφία αποκάλυψε όχι μόνο τη γέννηση του γιου της, αλλά και το όνομα αυτού. Ο μικρός θα βαπτιστεί Παναγιώτης. «Παιδιά, ο Πανούλης μας. Από χθες ο κόσμος όλος!» ήταν τα λιγοστά λόγια της Νίκης Λυμπεράκη με τα οποία περιέγραψε τα συναισθήματά της.