ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Νίκη Λυμπεράκη φωτογραφίζει τον νεογέννητο γιο της. Οι ευεργετικές ιδιότητες της βρεφικής πατούσας

Πρώτη φορά μαμά εδώ και λίγες εβδομάδες η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, Νίκη Λυμπεράκη. Στον νέο της ρόλο, καμία σκαλέτα δεν μπορεί να οργανώσει τα συναισθήματα. Όλα είναι πρωτόγνωρα για μια γυναίκα που βιώνει την εμπειρία της μητρότητας. Στην πρώτη φάση, η ατζέντα περιλαμβάνει αρκετό ξενύχτι, κούραση και αδιανόητη χαρά, που ευτυχώς ανταμείβει τη μάνα στα πρώτα ζόρια.

Η Νίκη Λυμπεράκη έφερε στον κόσμο τον γιο της στις 6 Αυγούστου κι έκτοτε όλα κυλούν με εκείνον στο επίκεντρο. Η δημοσιογράφος έχει αφήσει στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και κάνει τα πρώτα συγκεντρωμένα της βήματα ως μητέρα. Στη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μάς συστήνει να κάνουμε λίγη ησυχία, γιατί ο μικρός της κοιμάται. «Σσσσς» και πολλές καρδούλες.

Η φωτογραφία, χαρακτηριστική, μωρουδιακά πατουσάκια. Κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στο φωτογραφικό άλμπουμ κάθε νεογέννητου και η γλυκιά εμμονή της ανθρωπότητας με τα μικροσκοπικά ποδαράκια ενός βρέφους δεδομένη και απόλυτα δικαιολογημένη. Ποιος δεν γαληνεύει μπροστά στο θέαμα. Ποιος δεν μαλακώνει μπροστά στην όψη τους. Ποιος δεν λαχταρά τα πρώτα βήματα. Ποιος δεν τρέμει από χαρά στην εύθραυστη όψη του;ς Οι ευεργετικές ιδιότητες της βρεφικής πατούσας έχουν ήδη επιδράσει στη Νίκη Λυμπεράκη. Αν και δεν χρειάζεται να είσαι μητέρα για να το νιώσεις.