FEMALE TALK

Λίνα Σακκά: «Είμαστε μια άλλου τύπου οικογένεια από τις συνηθισμένες»

Papadakis Press

Η Λίνα Σακκά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη. Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες του Μανούσου Μανουσάκη και όχι μόνο, μίλησε για τη ζωή της ως single μαμά, για το δικό της μεγάλωμα σε μονογονεΐκή οικογένεια αλλά και για την χρυσή εποχή της ελληνικής τηλεόρασης.

Τα τελευταία χρόνια, η Λίνα Σακκά, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην family friendly καφετέρια που έχει δημιουργήσει. Το εγχείρημα αυτό ξεκίνησε για την ηθοποιό όταν ήρθε και η μεγάλη αλλαγή στην προσωπική της ζωή, όταν ανέλαβε τον ρόλο της μητέρας. «Όταν έγινα μαμά μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ έναν τρόπο για να εξασφαλιστούμε οικονομικά κι εγώ και το παιδί μου στο μέλλον», σημείωσε η Λίνα Σακκά στη συνέντευξή της.

 

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι και η ίδια μεγάλωσε σε μονογονεϊκή οικογένεια, ζώντας με τον πατέρα της, ενώ σχεδόν από την αρχή της ζωής του, μεγαλώνει ως single μαμά και τον γιο της.

Η Λίνα Σακκά μεγάλωσε με τον μπαμπά της κι έγινε λιγότερο ρομαντική

«Είμαστε μια άλλου τύπου οικογένεια από τις συνηθισμένες κι από μικρό τον έχω μάθει ότι δεν είναι μόνο η κλασική οικογένεια μαμά, μπαμπάς και παιδιά. Είναι εκείνες που το παιδί ζει με την μητέρα και βλέπει τον πατέρα ή ζει με τον πατέρα του. Έτσι έγινε και με εμένα. Εγώ με τον πατέρα μου μεγάλωσα. Δεν έζησα την πλευρά εκείνη με την τρυφερή, μαμαδίστικη σχέση αλλά έγινα πιο τσαμπουκάς. Έχω πολύ καλή σχέση με την μαμά μου», εξήγησε η Λίνα Σακκά. Τα μοντέλα οικογενειών μπορούν να είναι πολύ διαφορετικά. Η αγάπη όμως, παραμένει πάντα ίδια.

Μιλώντας για το κεφάλαιο «προσωπική ζωή» η Λίνα Σακκά παραδέχτηκε ότι έχει «τα πάνω του και τα κάτω του». Η διαχείριση των αλλαγών σε αυτό το κεφάλαιο σε σχέση με το παιδί της, δεν την αγχώνει καθόλου. «Δεν με αγχώνει τι θα πω στο παιδί μου για μια ενδεχόμενη σχέση μου. Όταν βλέπει ότι είμαι καλά, είναι κι εκείνο καλά. Κάποια πράγματα είναι λίγο δεδομένα. Εκτός αν παντρευτώ αύριο κι έρθει ένας έρωτας ξαφνικός. Εκεί θα τον πιάσω να του πω “Παιδί μου, ξέρεις, η μανούλα θα κάνει αυτό”», τόνισε η ηθοποιός.

Η Λίνα Σακκά δεν έχει παντρευτεί ποτέ, ενώ ο γάμος δεν υπήρξε ποτέ στα παιδικά της όνειρα. «Δεν είχα τέτοια όνειρα όταν ήμουν μικρούλα. Μεγάλωσα με τον μπαμπά κι έγινα πώς να το πω, λιγότερο ρομαντική», εξήγησε η ίδια.

Οι καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, ο παράγοντας τύχη και οι αυτονόητες αμοιβές

Όπως ήταν επόμενο, η ηθοποιός ερωτήθηκε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και εξήγησε γιατί η ίδια παρακολούθησε όλο αυτό το θέμα κρατώντας τη δική της απόσταση. «Ήθελα να υπάρχει χώρος για τους ανθρώπους που έχουν υποστεί μια τέτοια συμπεριφορά. Αυτές οι συμπεριφορές δεν δικαιολογούνται. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να απομακρύνονται και δόξα το Θεό, η κοινωνία πια έχει τρόπο να το κάνει αυτό. Δεν είχα την ατυχία να βιώσω κάτι τέτοιο κι όχι επειδή εγώ ήμουν κάπως. Ήταν καθαρά θέμα τύχης», σημείωσε η Λίνα Σακκά.

Σε ό,τι αφορά την τηλεόραση, η ηθοποιός δήλωσε «καλομαθημένη», ενώ από τις σειρές στις οποίες συμμετείχε ξεχώρισε τις «Γοργόνες» αλλά και την πρώτη σειρά στην οποία εμφανίστηκε, το «Για μια γυναίκα κι ένα αυτοκίνητο». «Έχω ζήσει πολύ ωραίες δουλειές και με πολύ ωραίο τρόπο φτιαγμένες. Είχα καλομάθει στην τηλεόραση με την έννοια ότι αυτό ήταν αυτονόητο. Αμοιβόμασταν με το αυτονόητο, αυτό που έπρεπε», είπε χαρακτηριστικά η Λίνα Σακκά.