WOMEN TODAY

Η Katy Perry δείχνει το shapewear εσώρουχό της στην κάμερα, χωρίς φόβο και πάθος

Invision/AP, File Amy Harris

Τον περασμένο Αύγουστο η Katy Perry απέκτησε την κόρη της, Daisy Dove. Τέσσερις μήνες μετά, η pop star αποφάσισε να καταρρίψει με τον δικό της τρόπο τα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες να μοχθούν για να αποκτήσουν ένα «τέλειο» σώμα μετά τον τοκετό. Η Katy Perry έχει και θάρρος και χιούμορ και μόλις το απέδειξε για μία ακόμα φορά.

H Katy Perry μοιράστηκε ένα video από το πραγματικό εντυπωσιακά μεγάλο δωμάτιο της γκαρνταρόμπας της στο Tik Tok. Εκεί, έχοντας φορέσει ένα pvc μπλε παλτό και με μαλλιά και make up στην τρίχα ξεκίνησε να κάνει πασαρέλα πλησιάζοντας την κάμερα. Ταυτόχρονα λέξεις εμφανίζονταν στην οθόνη. «Δύναμη, ΎΦος, Αυτοπεποίθηση, Στιλ, Sex», ήταν οι λέξεις που εμφανίζονταν στην οθόνη διαδοχικά. Και έπειτα η Katy Perry σήκωσε το παλτό της στον αέρα και το σώμα της αποκαλύφθηκε μέσα στο shapewear εσώρουχό της. “Spanx” ήταν η τελευταία λέξη που εμφανίστηκε στο video.

H Katy Perry λίγο αργόρετα πόζαρε με το ίδιο makeup και hair look για μια σειρά glamorous φωτογραφιών για το Instagram της. Οι φωτογραφίες είχαν τη λεζάντα «μητέρα» και αυτή είναι η πιο λαμπερή εκδοχή της καθημερινότητας την οποία ζει εδώ και τέσσερις μήνες η τραγουδίστρια.

H Katy Perry θεωρεί τη μητρότητα full time δουλειά

H Katy Perry που πρόσφατα επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μέσα από το American Idol, στο οποίο είναι κριτής αλλά και με την εμφάνισή της σε εορταστικό πρόγραμμα του ABC, έχει μιλήσει ανοιχτά για τις προκλήσεις της μητρότητας για κάθε εργαζόμενη γυναίκα. Είχε μάλιστα χαρακτηρίσει στο Twitter «συνήθη παρεξήγηση» το γεγονός ότι η μητρότητα δεν θεωρείται δουλειά πλήρους απασχόλησης.

«Όταν μία μαμά επιστρέφει τελικά στη δουλειά της (σε όποιο επάγγελμα κι αν βρίσκεται), δεν είναι σαν να γυρίζει μετά από μήνες “καθισιού”. Έρχεται από μία πλήρους απασχόλησης δουλειά, το να είναι μαμά», έχει πει. Η ίδια παραίνεσε τους followers της να καλέσουν τις μαμάδες τους για να τους πουν «σ’ αγαπώ» και να διεκδικούν για όλες τις γυναίκες άδεια μετ’ αποδοχών όταν γίνονται μητέρες.

Η ειλικρίνεια της τραγουδίστριας είναι απελευθερωτική

Οι ειλικρινείς τοποθετήσεις της Katy Perry για όσα πρωτόγνωρα βιώνει είχαν ξεκινήσει ήδη από την εποχή που ήταν έγκυος. «Νομίζω ότι οφείλεται κυρίως στις ορμόνες. Και επίσης στο ότι δεν είμαι συνηθισμένη να είμαι με τόσους ανθρώπους μαζί σε έναν συγκεκριμένο χώρο για τόσο καιρό», είχε πει χαρακτηριστικά, όταν παραδέχτηκε ότι έκλαιγε συχνά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της που πέρασε μέσα σε lockdown λόγω πανδημίας.

Κανένα glam εδώ, μόνο πραγματικότητα. Η ίδια πραγματικότητα που την έκανε να περπατά σαν πάπια, να δυσκολεύεται στην αναπνοή και να χρειάζεται τη βοήθεια του Orlando Bloom για να σηκωθεί από τον καναπέ της στην τελική ευθεία πριν τον τοκετό. Όχι δεν κάνουμε εικασίες κι αυτα τα έχει πει η θαραλλέα τραγουδίστρια που έδειξε στο κοινό το σώμα της μόλις 5 ημέρες αφού έγινε μαμά.

Η Katy Perry θέλει να ζει στην αλήθεια της και δεν αποφεύγει την πραγματικότητα. Κάνοντάς το βοηθά μάλλον κι όλες τις νέες μαμάδες να απεγκλωβιστούν από στερεότυπα και ταμπού περί της μητρότητας. Και γι’ αυτό της βγάζουμε το καπέλο. Μη σου πω και το shapewear εσώρουχό μας.