ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Kate Hudson παραδέχεται ότι είναι μια αυστηρή μαμά. Ο λόγος είναι απλός

Invision/AP Images Evan Agostini

Ήταν μέσα Σεπτέμβρη όταν η Kate Hudson ξάφνιασε τους fans της με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται με φουσκωμένη κοιλιά. Τότε, όλοι πίστεψαν ότι η ηθοποιός είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της. Αλλά η Αμερικανίδα ηθοποιός μάς ξεγέλασε. Η φωτογραφία ήταν throwback από προηγούμενη εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, η ίδια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει ξανά μητέρα. «Δεν είμαι σίγουρη αν έχω τελειώσει με το θέμα της εγκυμοσύνης», αποκάλυψε στο The Ellen DeGeneres Show τον Φεβρουάριο του 2020. «Θέλω κι άλλο μωρό», είχε δηλώσει η Οσκαρική ηθοποιός.

Η Kate Hudson, λοιπόν, μπορεί να μην είναι νέα μαμά. Σίγουρα, όμως, είναι μια έμπειρη μαμά, καθώς μεγαλώνει 3 παιδιά. Στην τελευταία της συνέντευξη, η ηθοποιός μοιράστηκε τις σκέψεις της γύρω από το ζήτημα των ορίων που πρέπει να θέτει μια μαμά.

Kate Hudson: «Είμαι αυστηρή και υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που έχω θέσει»

Εάν η Kate Hudson έπρεπε να χρησιμοποιήσει μια έκφραση, τότε αυτή θα ήταν: “Ηρεμία τάξη και ασφάλεια”. Χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της «αυστηρή μαμά», η 41χρονη ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό People ότι οι κανόνες της ανατροφής των παιδιών της «ήταν μια μεγάλη έκπληξη για την οικογένειά μου όταν έγινα για πρώτη φορά μητέρα» και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι αυστηρή και υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που έχω θέσει. Ορισμένα θέματα, δεν τα διαπραγματεύομαι με τα παιδιά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Kate Hudson.

«Όταν λέω όχι, σημαίνει όχι»

Και ο λόγος που οι κανόνες της Kate Hudson είναι μη διαπραγματεύσιμοι είναι απλός και κάθε μαμά θα συμφωνήσει μαζί της. «Αυτό που συνειδητοποίησα είναι ότι όταν θέτεις ορισμένους κανόνες στο σπίτι, ποτέ δεν καταλήγεις να διαπραγματεύεσαι ώρες ατελείωτες. Όταν λέω όχι, σημαίνει όχι», δήλωσε η Hudson και εμείς την καταλαβαίνουμε απόλυτα. Η ανατροφή παιδιών είναι δύσκολη υπόθεση και οι κανόνες πάντα πρέπει να υπάρχουν, ώστε τα παιδιά να μάθουν τη σημασία της πειθαρχίας. Ειδικά όταν πρόκειται για 3 στον αριθμό, τότε οι κανόνες είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητοι. Όπως στην περίπτωση της ηθοποιού.

Kate Hudson: «Στα συναισθήματα δεν είμαι καθόλου αυστηρή»

Όλοι έχουμε στιγμές αδυναμίας και ειδικά όταν πρόκειται για τα παιδιά μας, υπάρχουν φορές που λυγίζουμε και κάνουμε υποχώρηση. Γιατί αυτή είναι η μαγεία της μητρότητας, να είσαι αυστηρή και ευαίσθητη ταυτόχρονα. Η Hudson, λοιπόν, ξέρει ποιες στιγμές πρέπει να αφήνει χώρο στα παιδιά της να κάνουν λάθη. «Στα συναισθήματα δεν είμαι καθόλου αυστηρή. Τουναντίον είμαι πολύ ανοιχτή. Δίνω στα παιδιά μου πολύ χώρο για να κάνουν λάθη», ανέφερε χαρακτηριστικά στο τέλος της συνέντευξης και πρόσθεσε πως σε καμία περίπτωση δεν κρίνει τις μεθόδους των υπόλοιπων γονέων σχετικά με την ανατροφή των παιδιών. «Υπάρχει υπερβολική επίκριση στον κόσμο. Πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και να νιώθουμε καλά με ό,τι κάνουμε. Πρέπει, επίσης, να αφήνουμε τους υπόλοιπος να πορευτούν στη ζωή όπως οι ίδιοι έχουν επιλέξει να το κάνουν», δήλωσε στο τέλος της συνέντευξης.