WOMEN TODAY

H Kate Hudson με τη μαμά της, Goldie Hawn, και την κόρη της, Rani, στο πρώτο τους εξώφυλλο. Τρεις γενιές γυναικείας δύναμης

Invision/AP, File Jordan Strauss

Το ότι η Kate Hudson και η μητέρα της, Goldie Hawn, έχουν μια υπέροχη σχέση μητέρας και κόρης το ήξερες. Οι δύο ηθοποιοί του Hollywood είπαν να μοιραστούν με όλο τον κόσμο αυτόν τον ανυπέρβλητο δεσμό μεταξύ τους, βάζοντας παράλληλα στο «παιχνίδι» και την ενός έτους κόρη της Kate Hudson, Rani. Γιαγιά, μητέρα και εγγονή φωτογραφήθηκαν παρέα για το εξώφυλλο του “The Beautiful Issue” του αμερικανικού People.

Η Kate Hudson στα 41 της χρόνια και η Goldie Hawn στα 74 της, συζήτησαν με το περιοδικό για τη σημασία που έχει στη ζωή τους η δεμένη τους οικογένεια. Τη φωτογραφία του εξωφύλλου μοιράστηκε η Goldie Hawn στο Instagram ευχαριστώντας το People.

«Η οικογένεια η στενή και η ευρεία μας, είναι οι θησαυροί που κρατάμε μέσα στην καρδιά μας. Η αγάπη που μοιραζόμαστε μας θωρακίζει, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Είναι παρηγοριά το να ξέρουμε ότι είμαστε εκεί για να υποστηρίζουμε και να ανακουφίζουμε η μία την άλλη. Μακάρι όλοι να βρίσκουμε την ομορφιά στην καρδιά μας», σχολίασε.

«Όταν η κόρη σου αποκτά κόρη, αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό», είπε η Goldie Hawn στο περιοδικό, αναφερόμενη στη μικρή Rani που χαμογελούσε στην αγκαλιά της Kate Hudson. «Πραγματικά είναι πολύ σημαντικό», τόνισε. «Ενθουσιάστηκα με τη μικρή Rani Rose. Είναι η τρίτη γενιά», πρόσθεσε η Kate Hudson. Τρεις γενιές γυναικείας ομορφιάς, αλληλεγγύης και δύναμης σε ένα εξώφυλλο.

Η Kate Hudson έχει αποκτήσει ακόμα δύο γιους, τον 16χρονο Ryder και τον 8χρονο Bingham από τη σχέση της με τον frontman των Muse, Matthew Bellami. Η Rani είναι ο καρπός του έρωτά της με τον μουσικό και ηθοποιό Danny Fujikawa.

Η μητέρα της είναι επίσης μητέρα δύο γιων, του 43χρονου Oliver που απέκτησε από τον πατέρα και της Hudson, Bill Hudson και του 33χρονου Wyatt. Ο τελευταίος είναι ο γιος που έχει αποκτήσει από τη σχέση της με τον Kurt Russel. Όμως η σχέση της με την κόρη της ήταν πάντα ξεχωριστή.

Μαθήματα αυτοπεποίθησης από την Goldie Hawn στην Kate Hudson και από εκεί στη Rani

«Η μαμά μου μού έδωσε τη βάση για να μπορώ να νιώθω αρκετή αυτοπεποίθηση για να βγω στον κόσμο και να μπορώ να ζήσω τη ζωή με τον δικό μου τρόπο. Η μαμά μου ήταν η μεγαλύτερη υποστηρίκτριά μου. Και αυτό με κάνει να σκέφτομαι για τη Rani ότι ελπίζω να της δώσω αυτού του είδους την αυτοπεποίθηση», είπε η Kate Hudson στο αμερικάνικο People.

Όπως σημείωσε η ίδια, η σχέση της μητέρας της με τον Kurt Russel, είναι επίσης έμπνευση στη ζωή της. Η σχέση της Goldie Hawn με τον σύντροφό της μετρά ήδη 37 χρόνια.

«Το να ανταποκριθείς σε αυτό το πρότυπο είναι ο αληθινός στόχος», σημειώνει η Kate Hudson. «Απλά το γεγονός ότι μπόρεσαν να είναι ενωμένοι για όλους μας και σε δύσκολες περιόδους, τους έκανε αληθινά το επίκεντρο της ζωής μας», συμπληρώνει.

O αυτοπροσδιορισμός είναι το μεγάλο μάθημα της μητέρας στην κόρη για τις σχέσεις

«Όταν έχεις παιδιά κι έχεις έναν άνδρα που αγαπά τα παιδιά σου, αυτός είναι ένας πολύ ισχυρός δεσμός», πρόσθεσε η Goldie Hawn. Η Goldie Hawn επίσης έχει δώσει μερικές πολύ καλές συμβουλές στην Kate Hudson για την προσωπική της ζωή. «Η μαμά μού έλεγε πάντα, “Μην αφήσεις ποτέ έναν άνδρα να επισκιάσει το φως σου”. Οπότε ποτέ δεν καθόρισα τον εαυτό μου από τον τρόπο που ένας άνδρας με βλέπει. Αλλά μπορώ να προσδιορίσω τον εαυτό μου στην ένωσή μας που φτιάχνουμε μαζί. Αυτό είναι που μού πρόσφερε η μαμά», είπε χαρακτηριστικά η Kate Hudson. Αυτό που είπαμε δηλαδή. Γυναικεία αλληλεγγύη και δύναμη. Αυτοπροσδιορισμός, το μέγιστο αγαθό.

Η Goldie Hawn είπε στο περιοδικό ότι προσπαθεί να είναι απασχολημένη κατά τη διάρκεια της καραντίνας, με «διαλογισμό, τρέφοντας την αγάπη και την ευγένεια προς όλους στην καρδιά μου και μένοντας ασφαλής στο σπίτι». Όπως σημείωσε και η κόρη της, Kate Hudson, αυτή είναι μία περίοδος «αδιαμφισβήτητα ενδιαφέρουσα για να κάνεις ενδοσκόπηση και να αναλογιστείς τι είναι στ’ αλήθεια σημαντικό».

Αυτή είναι η πρώτη φορά που τρεις γενιές γυναικών βρίσκονται στο εξώφυλλο του εν λόγω τεύχους του αμερικανικού People στα 30 χρόνια που εκδίδεται. Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ την Παρασκευή, 24 Απριλίου.