ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Τζένη Μπότση παίζει με την 11 μηνών κόρη της, Αλίκη. Ετοιμάσου να χαμογελάσεις πλατιά

Instagram.com/jennybotsi

Θες να σου εγγυηθώ ότι αυτή είναι η πιο όμορφη ανάρτηση που θα δεις σήμερα στον κόσμο των social media; Στο εγγυώμαι. Γιατί στο μυαλό μου δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ανθρώπους πλήρεις κι ευτυχισμένους που ζουν κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα τους, ακριβώς όπως θέλουν. Αυτό ακριβώς φαίνεται πως κάνει η Τζένη Μπότση στην τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της, που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έχουν περάσει 11 μήνες από όταν η Τζένη Μπότση και ο σύντροφός της Αλέξανδρος Μιχαλάς, υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους, Αλίκη. Η Αλίκη όπως όλα τα μωρά μεγαλώνει και ανακαλύπτει τον κόσμο και τις δυνάμεις της. Έχει ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα και περνά τον χρόνο της σε ατέλειωτα παιχνίδια με τη μαμά της. Μία από αυτές τις στιγμές κατέγραψε σε μία φωτογραφία τους η Τζένη Μπότση την οποία στη συνέχεια ανάρτησε στα social media.

«11 μηνών και παίζουμε σαν να μην υπάρχει αύριο..Σηκώνεται πια και διεκδικεί ό,τι θέλει. Που και να αρχίσει το τρέξιμο», έγραψε η Τζένη Μπότση στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Τζένη Μπότση απέκτησε την κόρη της στις 18 Νοεμβρίου του 2019, έχοντας καταφέρει να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της. Η ίδια είχε μιλήσει στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ για εκείνη την περίοδο. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η ηθοποιός έπαιζε στη σειρά «Πέτα τη φριτέζα» του ΑΝΤ1.

«Κάποια στιγμή μετά το Πάσχα πήγα στο γύρισμα και με έπιασαν τα κλάμματα μέσα στο καμαρίνι γιατί τα παντελόνια δεν μου έμπαιναν ούτε για πλάκα. Αυτά που πριν από μία εβδομάδα, τα φορούσα άνετα. Και φώναξα τον ενδυματολόγο κλαίγοντας, και του είπα “Είμαι έγκυος, δεν μου κάνουν τα ρούχα μου”. Εκείνος μου είπε “Καταρχάς δεν κλαίμε με αυτά. Συγχαρητήρια. Θα σ’ τα φέρω όλα σε μεγαλύτερο νούμερο. Μη σε νοιάζει. Το είπα και στον σκηνοθέτη και το κρατήσαμε μεταξύ μας. Μετά πήγα και στον παραγωγό. Δεν το είπε κανείς», σημείωνε η Τζένη Μπότση.

«Δεν ήθελα να μαθευτεί. Ήμουν κρυμμένη, δεν έβγαινα από το σπίτι. Ο Αλέξανδρος το θεώρησε λίγο υπερβολή. Όταν γέννησα, στον 1,5 μήνα τρελάθηκα. Ήθελα να βγω και εκεί δεν μπορούσα να βγω, μου είχε πει ο γιατρός να μην οδηγήσω ακόμα», συμπλήρωνε η ηθοποιός που έζησε την πρώτη της εγκυμοσύνη ακριβώς όπως επιθυμούσε.