WOMEN TODAY

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι η «γιατριά» του εγγονού του Θοδωρή Αθερίδη. Είναι και η γιατρεία μας

instagram.com/smaragda_karidi_official/

Μπορεί τα θέατρα να είναι κλειστά και η Σμαράγδα Καρύδη να μην πρωταγωνιστεί σε κάποια από τις σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά η παρουσία της στη μικρή οθόνη είναι καθημερινή. Η Σμαράγδα Καρύδη είναι παρουσιάστρια στο τηλεπαιχνίδι «Ένα εκατομμύριο yen» που προβάλλεται από τη συχνότητα του Mega. Με αυτή την αφορμή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha και φυσικά δεν μίλησε μόνο για τα yen.

Η Σμαράγδα Καρύδη, μίλησε για τη σχέση της με το χρήμα, τον σύντροφό της, Θοδωρή Αθερίδη, το εγγόνι του, τους αγαπημένους φίλους της και την ομορφιά. Και για να κάνω μια διαπίστωση από όσα είπε για τον Θοδωρή Αθερίδη στη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται», τα ωραία ζευγάρια ξεχωρίζουν από τον τρόπο που μιλούν ο ένας για τον άλλο.

Καθώς πλέον είναι και παρουσιαστές και οι δύο στο Mega, η Σμαράγδα Καρύδη κλήθηκε να απαντήσει ποιος είναι ο καλύτερος από τους δύο. «Ο Θοδωρής είναι πάρα πολύ καλός. Είναι καταπληκτικός στις συνεντεύξεις, και όταν έκανε το «Αργά» και τώρα στη νέα εκπομπή που θα κάνει στο Mega. Καταφέρνει να κάνει όλους τους ανθρώπους να του ανοίγονται και να του λένε πράγματα που δεν θα τα έλεγαν αλλού γιατί κάπως φοβούνταν», είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Κάπως νιώθουν άνετα με τον Θοδωρή όλοι γιατί είναι κι εκείνος άνετος και δεν τον ενδιαφέρει να βγάλει είδηση ή το gossip. Οπότε κάπως χαλαρώνουν κι εκείνοι μαζί του και ξαφνικά του λένε κάτι που δεν θα το έλεγαν ποτέ», συμπλήρωσε η Σμαράγδα Καρύδη. «Οι άνθρωποι που περνάνε πολλά χρόνια από την ζωή τους μαζί μου έχουν πει ότι μπορεί να μιλάνε και να λένε το ίδιο πράγμα, το οποίο λες οκ είμαι μόνη μου στο σπίτι», σχολίασε όταν ερωτήθηκε αν έχουν αρχίσει να μοιάζουν με τον Θοδωρή Αθερίδη.

Η Σμαράγδα Καρύδη για το εγγόνι του Θοδωρή Αθερίδη

Η συζήτηση στράφηκε στο εγγόνι που απέκτησε ο σύντροφός της από την κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου κι η ευφυέστατη Σμαράγδα Καρύδη απάντησε με ένα λογοπαίγνιο στο πώς θα την αποκαλεί το εγγόνι του συντρόφου της όταν μεγαλώσει. «Δεν είμαι γιαγιά για να μην με πει το εγγόνι του Θοδωρή, αλλά γιατί δεν έχω γίνει μάνα πρώτα. Θα έπρεπε να έχει γίνει αυτή η σειρά που δεν έχει γίνει. Είμαι η γιατριά», είπε παραφράζοντας τη λέξη «μητριά». Το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε μαζί με άλλα τηλεοπτικά νέα από το Πρωινό και μπορείς να το δεις παρακάτω.

O ναρκισσισμός και το απόλυτο coolness

Και γιατριά αλλά και γιατρεία είναι η Σμαράγδα Καρύδη και το απέδειξε μιλώντας για το θέμα της εικόνας της, και το κάτα πόσο πρέπει αυτή πάντα να ακολουθεί τις κοινωνικές επιταγές. «Άμα λίγο ξεκολλήσεις και δεις ότι δεν είναι ο εαυτός σου το κέντρο του κόσμου, είσαι οκ. Εγώ κουράζομαι με αυτόν τον ναρκισσισμό, ότι πρέπει διαρκώς να αποδεικνύεις κάτι και να είσαι στην τρίχα και ωραίος. Θέλω και λίγο να είμαι όπως είμαι. Να είμαι όπως νιώθω», είπε και τώρα κατάλαβες γιατί η Σμαράγδα Καρύδη αποπνέει αυτό το coolness αβίαστα.

Σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τα χρήματα, η ηθοποιός τόνισε ότι έχει «ένα εκατομμύριο yen» γελώντας, μιας και το ποσό αυτό αντιστοιχεί στις 8.000 ευρώ που δίνονται καθημερινά από το παιχνίδι που παρουσιάζει.

«Μου αρέσει να έχω χρήματα για να κάνω αυτά που θέλω και να μη στερούμαι, αλλά δεν έχω ούτε τρομερά ακριβά γούστα ούτε με ενδιαφέρει η επίδειξη πλούτου, να έχω ακριβά αυτοκίνητα για παράδειγμα. Το αυτοκίνητό μου το έχω 10 χρόνια και είναι τρακαρισμένο από παντού», είπε η Σμαράγδα Καρύδη και πειστήκαμε ότι είναι μία από εμάς. «Θέλω να αμείβομαι καλά σε σχέση με αυτό που κάνω στη δουλειά μου. Διεκδικώ τα χρήματά μου, αλλά μετά μπορεί και να ξεχάσω να τα πάρω», συμπλήρωσε.