CELEBRITIES

Σμαράγδα Καρύδη: Τα λόγια (και η throwback φωτογραφία) της για τη Βίκυ Βολιώτη στα γενέθλιά της είναι το αυθεντικό #friendshipgoals

NDP Photo Agency

Υπάρχουν φιλίες που ξεκινούν στις πιο τρυφερές μας ηλικίες, εκείνες των μαθητικών ή των φοιτητικών μας χρόνων και συνεχίζονται ακάθεκτες όσο και αν αλλάζουν τα χρόνια τη ζωή μας και τις συνθήκες της. Μία από αυτές τις φιλίες που παραμένουν αναλλοίωτες στην ουσία τους, στον χρόνο, είναι αυτή που διατηρούν η Σμαράγδα Καρύδη και η Βίκυ Βολιώτη. Η δεύτερη έχει τα γενέθλιά της. Και λόγω της πανδημίας του Covid – 19 δεν θα μπορέσει να τα γιορτάσει όπως ήθελε. Αλλά η καλή της φίλη, Σμαράγδα Καρύδη φρόντισε με μία ανάρτησή της να της θυμίσει ότι η αληθινή επαφή και η αληθινή γιορτή δεν βρίσκεται στο πάρτι και την αγκαλιά, αλλά στο συναίσθημα.

Η Σμαράγδα Καρύδη, η Βίκυ Βολιώτη, όπως και η Λήδα Ματσάγκου, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης ήταν συμφοιτητές στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Και εκτός από συμφοιτητές έγιναν μία δεμένη παρέα που διατηρεί τη συνοχή της μέσα στα χρόνια. Μία φωτογραφία απο τη φοιτητική τους ζωή που απεικονίζει τη Σμαράγδα Καρύδη, τη Βίκυ Βολιώτη και τη Λήδα Ματσάγκου επέλεξε η ηθοποιός για να ευχηθεί «Χρόνια πολλά» στην αγαπημένη της φίλη.

Στο μήνυμα με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία της θα βρεις αγάπη. Πολλή αγάπη. Θα βρεις νοιάξιμο μεγάλο. Θα βρεις όλα τα #friendshipgoals που θέτεις στις δικές σου σχέσεις και την απαραίτητη έμπνευση για τα δικά σου post για τα γενέθλιά των φίλων σου.

Το υπέροχο μήνυμα της Σμαράγδας Καρύδη για την φίλη της

«Το Βικάκι μου σήμερα έχει γενέθλια και θα φανταστούμε όλοι όσοι την αγαπάμε ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι με πολλά φιλιά κι αγκαλιές που της αρέσουν πολύ. Δεν πειράζει που δε θα γίνει στ’ αλήθεια. Θα της το χρωστάμε για του χρόνου», ανέφερε η Σμαράγδα Καρύδη για τη Βίκυ Βολιώτη.

«Η αγάπη όμως είναι τεράστια και φέτος και πάντα κι ας είναι με δυο μέτρα απόσταση», σημείωσε η ηθοποιός και παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού «1.000.000 ¥» του Mega. Κι εκεί κρύβεται η ουσία. Στην αγάπη που δεν γνωρίζει εμπόδια. Που δεν την κάμπτουν ούτε τα χρόνια αλλά ούτε και οι πανδημίες. Η αγάπη πάνω από όλα είναι το απόλυτο #friendshipgoal.

Η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρεται στη συνέχεια στη throwback στιγμή τους όπου όπως λέει: «Εδώ είμαστε τότε πριν χιλιάδες χρόνια που νομίζαμε ότι τα ξέραμε όλα αλλά στη πραγματικότητα δεν είχαμε ιδέα για τίποτα». Έχεις δει πιο επιτυχημένη περιγραφή της περιόδου της πρώτης νιότης;

Η Βίκυ Βολιώτη και οι αλλαγές στη ζωή της

Από τότε έχουν αλλάξει πολλά για τη Βίκυ Βολιώτη και συνεχίζουν να αλλάζουν μέχρι και σήμερα. Η ηθοποιός έχει διαγράψει μια εξαιρετική καριέρα στο θέατρο και την ελληνική τηλεόραση. Επιπλέον έχει γίνει μητέρα μιας 6χρονη κόρης, της Άννας ενώ οι αλλαγές στη ζωή της αφορούν και τις διατροφικές της συνήθειες. Πρόσφατα η Βίκυ Βολιώτη έκανε μια σπάνια αναφορά στην οικογενειακή της ζωή ενώ αποκάλυψε επιπλέον ότι οδεύει προς το να γίνει vegan.

«Αυτό που σου προσφέρει σίγουρα η σχέση σου με το παιδί είναι μια τρομακτική έκρηξη αγάπης που συμβαίνει μέσα σου. Μερικές φορές τρομάζω από αυτό που αισθάνομαι για την Άννα. Καταλαβαίνω πολύ τις σχέσεις μάνας – κόρης που λένε ότι είναι η καλύτερη μου φίλη. Αισθάνομαι μια οικειότητα με την Άννα, που θα γίνει 6 χρονών, που αισθάνομαι ότι μπορώ να είμαι ο εαυτός μου 100%. Και ελπίζω και εκείνη αργότερα να το αισθάνεται για μένα», σχολίασε η ηθοποιός στην εκπομπή «ΦλΕΡΤ».

Η ίδια μίλησε και για τη φιλοζωία που την οδήγησε στο να γίνει vegetarian εδώ και 10 χρόνια και να σκέφτεται μάλιστα να μεταπηδήσει στην vegan διατροφή.