ROLE MODELS

Η Pink δηλώνει περήφανη για το σώμα της. Καιρός να την ακολουθήσεις

Getty Images

Θέλεις να το συζητήσουμε; Όρισε κάποιος την τέλεια εικόνα όσο είχα σηκωθεί για να πιω ένα ποτήρι παγωμένο νερό στην κουζίνα; Τι σημαίνει ιδανικό; Το ιδανικό είναι απόφαση πολύ προσωπική στην οποία δεν χωρούν εξωγενείς παράγοντες. Εσύ, αποφασίζεις για τον εαυτό σου κι ελπίζω αυτό που αποφάσισες να είναι επισύναψη συμφωνίας με την ευτυχία. Να αγαπάς τον εαυτό σου και το σώμα σου. Αυτό εύχομαι να αποφάσισες. Αργά δεν είναι ποτέ. Η Pink είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση. Μία γυναίκα που θα σε εμπνεύσει να δεις τη ζωή σου αλλιώς.

Η Pink δαμάζει τα κύματα και δηλώνει περήφανη για το κορμί της. «Πάντα αναρωτιόμουν γιατί ο Θεός μου έδωσε αυτούς τους μεγάλους μηρούς. Ήξερε ότι θα τους χρησιμοποιήσω» γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Αποδοχή. Το κλειδί της ευτυχίας. Αποδέξου ό,τι έχεις και μόχθησε για να είσαι υγιής και χαρούμενη. Ξέχνα τα 90-60-90 και μην μπαίνεις στα καλούπια που κάποιος άλλος όρισε για εσένα. Αγάπα τα πεταχτά αυτιά σου, τους γεμάτους μηρούς σου, το μικρό στήθος σου, τις παχουλές γάμπες σου.

Pink, just like fire

Η Pink δεν είναι η πρώτη φορά που στέλνει το μήνυμά της. Λίγο μετά τη γέννηση του γιου της ανεβάζει μία φωτογραφία με αθλητική ενδυμασία και γράφει: «Θα πιστεύατε ότι είμαι 73 κιλά; Με τα ”κανονικά standards” θεωρούμαι παχύσαρκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Shaking what my mama gave me

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink) στις

Ξέρω ότι δεν έχω φτάσει τον στόχο μου ή έστω κάπου κοντά σε αυτόν μετά το δεύτερο παιδί αλλά πού να πάρει δεν νιώθω και παχύσαρκη. Το μόνο πράγμα που νιώθω είναι ότι είμαι ο εαυτός μου. Μείνετε μακριά από τα στερεότυπα, κυρίες μου».

Τον Ιανουάριο, η Pink έγραψε στο Twitter για το πώς αισθάνεται ενώ μεγαλώνει. «Επιστολή στον εαυτό μου. Αγαπητέ μου, μεγαλώνεις. Βλέπω γραμμές. Ειδικά όταν χαμογελάς. Η μύτη σου μεγαλώνει. Φαίνεσαι (και νιώθεις) περίεργα καθώς συνηθίζεις σε αυτή τη νέα πραγματικότητα. Αλλά η μύτη σου μοιάζει με τη μύτη των παιδιών σου και το πρόσωπό σου ζαρώνει όπου γελάς».

To μήνυμά της στην κόρη της, Willow

Και κάτι ακόμα σε περίπτωση που ακόμα παλεύεις με το μέσα σου. Το 2017 η Pink ανέβηκε στη σκηνή των VMA’s για να βραβευθεί με το ”Michael Jackson Video Vanguard Award” για τη συνολική προσφορά της. Θα μπορούσε να πει δεκάδες κοινότοπα όμως εκείνη επιλέγει να στείλει ξανά ένα μήνυμα με εκατομμύρια αποδέκτες.

Η κόρη της, Willow, της είπε: «Μαμά, είμαι το πιο άσχημο κορίτσι που ξέρω. Μοιάζω με αγόρι με μακριά μαλλιά».

Έφτιαξε μία παρουσίαση στο PowerPoint με «ανδρόγυνους» καλλιτέχνες που ζουν την αλήθεια τους, όπως οι Michael Jackson, David Bowie, Freddie Mercury, Annie Lennox και Elton John.

«Βοηθάμε τους άλλους να αλλάξουν έτσι ώστε να δουν τα διαφορετικά είδη ομορφιάς. Και όσο για τους καλλιτέχνες που είστε απόψε εδώ. Με εμπνέετε όλοι τόσο πολύ. Ευχαριστώ που είστε ο εαυτός σας. Συνεχίστε να λάμπετε. Κι εσύ μικρή μου είσαι πολύ όμορφη και σε αγαπώ πολύ».

Δεν οφείλεις να αλλάξεις. Οφείλεις όμως να σε αγαπήσεις.