WOMEN TODAY

Η Λάουρα Νάργες μίλησε πρώτη φορά για τη μάχη της με τη βουλιμία και τα σχόλια για την εμφάνισή της

Papadakis Press Γιάννης Νταρίλας

Η Λάουρα Νάργες επέστρεψε φέτος στο backstage του “The Voice” με εμφάνιση πολύ διαφορετική από αυτή που την είχες μέχρι τώρα συνηθίσει. Η διαφορά βρίσκεται εμφανώς στο χρώμα των μαλλιών της, αλλά κυρίως στην στάση της απέναντι στην εμφάνισή της. H Λάουρα Νάργες αποφάσισε να σπάσει τα κουτάκια στα οποία άλλοι την είχαν τοποθετήσει. Και το κάνει όχι μόνο αλλάζοντας την εικόνα της αλλά και μιλώντας γι’ αυτό.

Η Λάουρα Νάργες παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day του Alpha. Μεταξύ άλλων μίλησε με την Τίνα Μεσσαροπούλου για την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της, ενώ παραδέχτηκε για πρώτη φορά τη μάχη που έδωσε με τη βουλιμία. Μιλώντας για τα σχόλια τα οποία γίνονται κατά καιρούς για το σώμα και τα κιλά της, παραδέχτηκε ότι ακόμα και σήμερα, υπάρχουν σχόλια που πληγώνουν. Κι ελπίζουμε όλο και κάποιος να το ξανασκεφτεί την επόμενη φορά που θα πληκτρολογήσει ένα αγενές σχόλιο πιστεύοντας ότι ο παραλήπτης του, δεν είναι ένας άνθρωπος όπως και ο ίδιος.

 

«Ήμουν πάρα πολλά χρόνια, από τα 16 μου ξανθιά. Μας είχαν φυτέψει ότι για να μπορείς να είσαι στην τηλεόραση, πρέπει να είσαι ξανθιά, να έχεις μπούκλες, να ζυγίζεις 40 κιλά γιατί βάζει και 10 ο φακός. Είπα να τα αλλάξω όλα, γιατί δεν χωράω ουσιαστικά σε αυτό το κουτάκι. Ήθελα να το σπάσω», είπε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες. Και κάθε προσπάθεια να σπάσει αυτό το κουτάκι εμείς την επικροτούμε σθεναρά.

Η μάχη με τη βουλιμία

«Μετά από 13 χρόνια στον χώρο, υποτίθεται πρέπει να μάθεις να είσαι χοντρόπετση και να μην ακούς τα σχόλια, ωστόσο δεν σου κρύβω ότι είναι αρκετά αυτά που θα σε στενοχωρήσουν», σημείωσε η Λάουρα Νάργες για τα σχόλια που γίνονται για το σώμα της. Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει μπει σε διαδικασία να κάνει δίαιτα η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε ότι είχε έρθει αντιμέτωπη με τις διατροφικές διαταραχές και πιο συγκεκριμένα τη βουλιμία.

«Ποια δίαιτα; Βουλιμίες πέρναγα. Είχε ξεκινήσει όλο αυτό στη Γερμανία, το πέρναγα για έναν χρόνο. Πολλές φασαρίες γίνονταν στο σπίτι γιατί με καταλάβαιναν, ναι. Γενικά παλεύω με αυτό το πράγμα, είναι πολύ δύσκολο να έρθεις σε επαφή με το σώμα σου και να το αγκαλιάσεις. Παλιότερα, άνθρωποι της τηλεόρασης μου έλεγαν: “Να σου πω, να χάσεις και κανένα κιλό” ή “Να σου πω; Να φτιάξεις λίγο την κυτταρίτιδα σου”, που η κυτταρίτιδα είναι ένα τόσο φυσιολογικό πράγμα», σημείωσε για τις πιέσεις που είχε δεχτεί για να χωρέσει στο κουτάκι από το οποίο πάλεψε να ξεφύγει η Λάουρα Νάργες.

Η Λάουρα Νάργες για την απώλεια του πατέρα της και την ψυχοθεραπεία

Σημείο καμπής στη ζωή της ήταν αδιαμφισβήτητα ο θάνατος του πατέρα της, όπως παραδέχτηκε και η ίδια στη συνέντευξή της. Η ίδια κατέφυγε στην ψυχοθεραπεία η οποία τη βοήθησε αρκετά. ««Είχα πιάσει πάτο. Εκείνη η χρονιά ήταν η χειρότερη της ζωής μου επειδή πέθανε στα χέρια μου. Τον πρόλαβα στην τελευταία διαδρομή του. Κάναμε πρεμιέρα στο Πρωινό και με παίρνει η αδερφή μου να μου πει ότι έπαθε εγκεφαλικό και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Έφυγα επί τόπου. Τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο, τον έζησα. Όταν πέθανε, το μόνο που ήθελα ήταν να είμαι κρυμμένη στο παιδικό δωμάτιο και να κλαίω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με έβαλαν με το ζόρι στο αεροπλάνο. Ήμουν στον αυτόματο πιλότο εκείνη τη χρονιά», αποκάλυψε η Λάουρα Νάργες.

Η προσωπική της ζωή σημαδεύτηκε από την απουσία της οικογένειάς της στην καθημερινότητά της και από την απώλεια του πατέρα της. Όπως είπε η Λάουρα Νάργες, βρισκόταν συνεχώς σε σχέσεις προσπαθώντας να υποκαταστήσει την οικογένεια που της έλειπε, καθώς οι δικοί της ζούσαν στη Γερμανία. «Είμαι δύο χρόνια μόνη μου και ξέρεις τι ώρα που περνάω; Μου είχε λείψει αυτό», σημείωσε η παρουσιάστρια.

Όσο για το κεφάλαιο αισθητικές επεμβάσεις, η Λάουρα Νάργες παραδέχτηκε ότι έχει κάνει κάτι στα χείλη της και η συνέντευξη της έκλεισε με τα γέλια αυτής της αποκάλυψης. Και με σπασμένα κουτάκια.