ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Kate Middleton μίλησε για την πιο «τρομακτική» εμπειρία της μετά τη γέννα

Chris Jackson Pool via AP

Τον τελευταίο καιρό η δούκισσα του Cambridge εμφανίζεται πολύ πιο πρόθυμη από τα συνηθισμένα της στο να μιλήσει δημόσια για προσωπικά της ζητήματα. Ειδικά όταν αυτά έχουν να κάνουν με τη μητρότητα. Η Kate Middleton έκανε πρόσφατα το πρώτο της podcast, το οποίο είχε κεντρικό τίτλο “Happy Mum, Happy Baby” και μίλησε για μια διαδικασία που επιβάλλει το βασιλικό πρωτόκολλο μετά τη γέννηση των διαδόχων, την οποία η ίδια βρίσκει ούτε λίγο ούτε πολύ, τρομακτική.

Το πιο άβολο photocall

Toν Ιούλιο του 2013 η Kate Middleton έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον George. Όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο για τους διαδόχους, η λεχώνα Kate, βγαίνοντας από το St.Mary’s Hospital έπρεπε να στηθεί στους φωτογράφους παρέα με τον William και τον μόλις μιας ημέρας γιο τους. Δεν χρειάζεται να ‘χεις γεννήσει για να ξέρεις πως μία μέρα μετά τον τοκετό, το τελευταίο πράγμα που θέλει να κάνει μια γυναίκα είναι ΑΥΤΟ:

Kate Middleton AP Photo / Lefteris Pitarakis

Η Kate Middleton επιβεβαίωσε με μεγάλη ειλικρίνεια στους δημοσιογράφους του podcast πως το photocall μετά τη γέννα ήταν «ελαφρώς τρομακτικό, ελαφρώς τρομακτικό. Δεν θα πω ψέματα».

Η αλήθεια είναι πως η δούκισσα του Cambridge θα μπορούσε να καθυστερήσει τη συγκεκριμένη διαδικασία μερικά 24ωρα, όπως η Meghan Markle, η οποία έκανε την παγκόσμια πρώτη εμφάνιση του γιου της, Archie, 2 μέρες μετά τη γέννησή του. Που και πάλι σύντομα είναι, αλλά όχι τόσο σύντομα.

Η Kate πήγε με το γράμμα του πρωτοκόλλου και τις επόμενες δύο φορές που έγινε μητέρα.

Λίγες ώρες μετά τη γέννηση της Charlotte, τον Μάιο του 2015

KatemiddletonA AP Photo / Kirsty Wigglesworth

Ομοίως τον Απρίλιο του 2018, ώρες μετά τη γέννηση του Louis

Η περίφημη φωτογράφηση έξω από το μαιευτήριο, τον Απρίλιο του 2018. AP Photo / Kirsty Wigglesworth

Κι αυτό είναι επίσης ένα κοντινό που δεν χρειαζόταν

Pool photo via AP / John Stillwell

Why Kate?

«Όλοι ήταν τόσο υποστηρικτικοί, εγώ και ο William ξέραμε καλά πως όλοι θα ενθουσιάζονταν. Και ξέρετε, είμαστε απίστευτα ευγνώμονες που μπορούμε να μοιραζόμαστε αυτή τη χαρά και την εκτίμηση του κόσμου. Οπότε ένιωσα πως ήταν κάτι σημαντικό. Αλλά την ίδια στιγμή αφορούσε ένα νεογέννητο και 2 άπειρους γονείς, με όση αβεβαιότητα έχει αυτό, οπότε τα συναισθήματά μας ήταν ανάμεικτα» είπε η Middleton οταν ρωτήθηκε γιατί αποφάσισε να φωτογραφηθεί με τα νεογέννητά της- και ειδικά στην 1η φορά της ως μητέρα- λίγες ώρες μετά τον τοκετό.

Η Kate Middleton κατά τη διάρκεια του podcast

Καταλαβαίνεις τώρα γιατί η Kate είναι γεννημένη βασίλισσα;