ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε την “άσχημη” πλευρά των αψεγάδιαστων φωτογραφιών της και μπράβο της

Instagram.com/ilianapapageorgiou

Δεν είναι λίγες οι φορές που το «φαίνεσθαι» είναι διαφορετικό από το «είναι». Κάτι που ισχύει εκατό φορές και βάλε στον κόσμο των social media. Εκεί που ο καθένας επιλέγει να προβάλει μεμονωμένα τις καλές στιγμές της ζωής του και της καθημερινότητάς του, μέσα από φωτογραφίες. Από την άλλη, οι άσχημες στιγμές κρύβονται καλά πίσω από την οθόνη.

Ένας τέλειος λογαριασμός είναι σίγουρα αυτός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Αδιαμφισβήτητα, το Instagram της παρουσιάστριας είναι άξιο θαυμασμού, καθώς καθημερινά δεν σταματά να κλέβει τις εντυπώσεις με τις glam εμφανίσεις στην εκπομπή “Pop Up”. Ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πήρε την απόφαση και αποκάλυψε την αλήθεια της. Την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τις αψεγάδιαστες φωτογραφίες. Όλοι έχουμε άσχημες στιγμές και άσχημες φωτογραφίες. Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να τις δημοσιεύσει.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι πάντα τόσο τέλεια όσο νομίζεις ότι είναι

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόλμησε και δημοσίευσε ένα άλμπουμ 10 «άσχημων» φωτογραφιών υπενθυμίζοντάς μας ότι ακόμα και οι πιο ωραίες φωτογραφίες έχουν την άσχημη πλευρά τους. Τη στιγμή που οι περισσότεροι διστάζουν να προβούν σε μία παρόμοια κίνηση στα social media, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραδίδει τα δικά της μαθήματα. «Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται» ήταν το μήνυμα που συνόδευσε την περιγραφή των φωτογραφιών της και εσύ είσαι ελεύθερη να μεταφράσεις το μήνυμα με όποιον τρόπο θες. Εμείς, πάντως, τη συγχαίρουμε.

Το “Instagram Vs Reality” της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, λοιπόν, αποκάλυψε τις δικές της άσχημες στιγμές, πίσω από το άψογο feed του Instagram της. Πίσω από τις κάμερες, άλλωστε, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.