CELEBRITIES

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Σε μια περίοδο όπως η πανδημία, ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει»

www.instagram.com/ilianapapageorgiou/

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μοιράστηκε πρόσφατα στιγμιότυπα από ταξίδι της στην Αράχωβα. Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, βρέθηκε στην Αράχωβα μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίο πέρασε όμορφες στιγμές. Αν οι παραπάνω γραμμές γράφονταν τον Μάρτιο του 2019 δεν θα υπήρχε τίποτα αξιοσημείωτο σε όλα αυτά. Ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που σχολίασε το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή της, θα έβρισκε κάτι αξιοσημείωτο.

Το 2021 οι υπόλοιποι ζούμε μέσα στο Inception των αλεπάλληλων lockdown και το πιο μακρινό μας ταξίδι είναι το νοητό ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο, όπως αποδεικνύουν τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor. Τον Μάρτιο του 2021 όπως και όλους τους προηγούμενους μήνες του χρόνου (και παραπάνω) οι μετακινήσεις μας μεταξύ νομών απαγορεύονται. Κάπως έτσι η παρουσιάστρια και οι αναρτήσεις της προκάλεσαν αντιδράσεις από χρήστες του Instagram. Πτοήθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Διόλου. Συνέχισε τις αναρτήσεις της από τον χειμερινό προορισμό, απενεργοποιώντας τα σχόλια στον λογαριασμό της στο Instagram. Το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και κυρίως η απενεργοποίηση των σχολίων στις αναρτήσεις της, σχολιάστηκαν από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την ομάδα του “Pop Up”.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβαλε όλες μας τις σκέψεις στην τοποθέτησή της για τις αναρτήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Σχολιάζοντας το θέμα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε όλα όσα σκεφτόμασταν όλοι μας για τις αναρτήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η συζήτηση ξεκίνησε με τη συνεργάτιδά της, Φωτεινή Πετρογιάννη, να σχολιάζει ένα προηγούμενο θέμα, για την Ιωάννα Τούνη και τις δικές της αναρτήσεις. «Να βάλουμε κόφτη στους ανθρώπους τι θα ανεβάζουν στα social media;» αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετέτρεψε την ατάκα της στην πιο εύστοχη πάσα για το θέμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

«Σε μια περίοδο όπως η πανδημία, ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει. Από τη στιγμή που το μοιράζεσαι και δείχνεις στον κόσμο πως αγνοείς τα μέτρα και πας ταξίδι, μην κλειδώνεις τα σχόλια. Το δείχνεις το προωθείς, ανεβάζεις τα stories σου, περνάς πολύ ωραία, μπράβο σου. Είσαι γνωστό πρόσωπο, ο κόσμος σε ακολουθεί, άφησέ τον να πει τη γνώμη του», είπε αναφερόμενη στο ταξίδι της παρουσιάστριας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Αν δεν θες το κακό σχόλιο που θα έρθει σίγουρα στην προκειμένη περίπτωση μην το δημοσιοποιείς. Κράτησε το για τον εαυτό σου. Αλλά είναι και πάρα πολύ άνθρωποι που έχουν κλειδωμένα τα σχόλια στο Instagram και δέχονται μόνο τις καλές κριτικές, ενώ οι ίδιοι έχουν το βήμα να κάνουν να κάνουν και τη δική τους κακή κριτική ενίοτε», συμπλήρωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συζητώντας με τους συνεργάτες της την μεγάλη αντίθεση μεταξύ των στιγμών που πέρασε η παρουσιάστρια και της πραγματικότητας που ζουν οι υπόλοιποι πολίτες στη σημερινή εποχή.

Τον λόγο πηρε για να σχολιάσει η Αφροδίτη Γραμμέλη. «Ίσως η κα. Σπυροπούλου θα έπρεπε να καταλάβει πως είναι άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο να διαφημίζεις το θράσος σου. Να αγνοείς πως στη χώρα αυτή τη στιγμή μετράμε αυτή τη στιγμή περίπου 3.000 κρούσματα, νεκρούς και είναι πλήρη τα νοσοκομεία και όχι τα ξενοδοχεία. Δεν θέλω να πιστέψω πως αυτά είναι stories αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας. Γιατί είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχει κάνει», σημείωσε η δημοσιογράφος. Η Φωτεινή Πετρογιάννη αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο που είχε προλάβει να διαβάσει πριν κλειδώσει τα σχόλια της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το σχόλιο αφορούσε έναν χρήστη του Instagram ο οποίος έχει να δει την οικογένειά του 9 μήνες.

Τα είχαμε πει και στην περίπτωση των Ελλήνων celebrities που έκαναν Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι. Το θέμα δεν είναι ο προορισμός, δεν είναι το αν πέρασαν καλά ή όχι. Το θέμα είναι το έλλειμμα ενσυναίσθησης που επιδεικνύεται μέσα από τέτοιες αναρτήσεις, απέναντι στους συμπολίτες του καθενός ή έστω απέναντι στους followers του. Είναι το έλλειμμα επίγνωσης της κατάστασης από την οποία προσπαθούμε -νομίζαμε συλλογικά- να απεγκλωβιστούμε εδώ και έναν χρόνο.  Όλοι μαζί στο πάνελ του “Pop Up” κατέληξαν πως «είναι λάθος απ’ όπου κι αν το πιάσεις». Και αυτό είναι το πιο αυθόρμητο συμπέρασμα απ’ όλα.