ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η γυμνή φωτογραφία της Karolina Kurkova στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της ακτινοβολεί γερή δόση body positivity

ⓒ 2021 Jamie McCarthy/Associated Press

Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret είναι έγκυος και αυτή τη στιγμή διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το σώμα της, όπως είναι φυσιολογικό, έχει αλλάξει αρκετά και είναι περήφανη για αυτή την αλλαγή. Αλλαγή ιερή, η οποία θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί.

Οι αλλαγές στο σώμα της κάθε εγκυμονούσας, λοιπόν, δεν έχουν καμία σημασία για την Karolina Kurkova, η οποία νοιάζεται μόνο να χαλαρώσει τις μαμάδες. Το mom shaming που εξαπλώνεται ενδημικά στα social media πρέπει να σταματήσει.

H Karolina Kurkova κατά του mom shaming

H Karolina Kurkova ανέβασε μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαίνονται οι αλλαγές του σώματός της, το οποίο προσαρμόζεται και προετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο μία νέα ψυχή. Αγκαλιάζοντας το στήθος της και δείχνοντας με υπερηφάνεια την φουσκωμένη της κοιλιά, το μοντέλο έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας: «Αυτές είναι 27 βδομάδες, το μωράκι μεγαλώνει. Αγαπώ το σώμα μου κάθε λεπτό. Αγάπησε και εσύ το σώμα σου και την επιδερμίδα σου κάθε λεπτό».

Δείχνοντας τις αλλαγές του σώματός της στο πρώτο στάδιο της μητρότητας και προτρέποντας όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους ως έχει, η Karoloina Kurkova πέρασε το δικό της σημαντικό μήνυμα υπέρ του body positivity. Μήνυμα που πολλές γυναίκες έχουν ανάγκη να ακούσουν. Και μπράβο της γι’ αυτό.

Η Karolina Kurkova ανακοίνωσε για δεύτερη εγκυμοσύνη της στις 16 Δεκεμβρίου 2020, με ένα cover story στο περιοδικό Glamour. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επερχόμενη άφιξη ενός νέου μωρού στην οικογένειά μας. Έχω μοιραστεί μαζί σας ένα αποκλειστικό στιγμιότυπο από τη συνέντευξή μου στο Glamour σχετικά με την εμπειρία αυτής της εγκυμοσύνης. Το πώς διαφέρει από τις προηγούμενες» ανέφερε χαρακτηριστικά.