ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Elsa Hosk θηλάζει το μωρό της ενώ δουλεύει και δέχεται mom shaming. Τι ντροπή

Instagram.com/hoskelsa

Η Elsa Hosk που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 11 Φεβρουαρίου του 2021, δεν χρειάζεται να επιλέξει ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Και γιατί εξάλλου να το κάνει, αφού μπορεί να τα συνδυάσει πολύ εύκολα. Το supermodel μετά από σχεδόν δυο μήνες αποχής από τις πασαρέλες και τις high fashion επαγγελματικές φωτογραφίσεις, επιστρέφει δυναμικά στα επαγγελματικά της καθήκοντα, έχοντας την Tuulikki Joan Daly στο πλευρό της.

Η Elsa Hosk, λοιπόν, είναι μια δυναμική γυναίκα του σήμερα, μαμά και καριερίστα που μπορεί να συνδυάζει τις υποχρεώσεις της, χωρίς να παραλείπει τίποτα. Εξάλλου, όλα είναι θέμα θέλησης και καλού προγραμματισμού. Κάτι που το μοντέλο το αποδεικνύει με την παρακάτω φωτογραφία.

Η Elsa Hosk πάει στη δουλειά της και θηλάζει το μωράκι της, γιατί μπορεί

Όπως η ίδια ανέφερε, την Τετάρτη 31 Μαρτίου ξεκίνησε πρώτη μέρα δουλειά, βρίσκοντας και πάλι τον ρυθμό της. Φυσικά, στον δρόμο πως τη δουλεία είχε και συνοδηγό. Αυτός ο συνοδηγός ακούει στο όνομα Tuulikki και στη διάρκεια της διαδρομής, της άνοιξε η όρεξη. «Πρώτη μέρα πίσω στη δουλειά και κοιτάξτε ποια ήρθε μαζί», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας το 32χρονο μοντέλο που θηλάζει την κόρη της εν ώρα εργασίας.

Οι mom shamers ξαναχτυπούν

Φυσικά, ο δημόσιος θηλασμός βρίσκει αντίθετους αρκετούς που θεωρούν την εικόνα προσβλητική (λες και τους ρώτησε κανείς). Έτσι συνέβη και στην περίπτωση της Elsa Hosk.

Το μοντέλο, αργότερα, μέσα στη μέρα έγραψε σε story ότι «έχει ενδιαφέρον το ποσοστό των dm που λαμβάνω από άντρες. Άνδρες που προσβλήθηκαν από τη φωτογραφία που θηλάζω. Γιατί το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο σάς προσβάλλει; Το στήθος μας κυριολεκτικά υπάρχει για να ταΐζουμε τα παιδιά μας» έγραψε στη φωτογραφία και εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί της. Εκτός των άλλων, δεν θα πάρει κανενός την άδεια για το τι θα κάνει με το παιδί της και το σώμα της. Όχι μόνο η Elsa Hosk, αλλά και κάθε μαμά που βρίσκεται σε περίοδο θηλασμού.

Elsa Hosk Istagram.com/hoskelsa