ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Αθηνά Οικονομάκου μάς δειχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της και αποκαλύπτει τον μήνα εγκυμοσύνης που διανύει

Instagram.com/athinao1konomakou

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τότε που η Αθηνά Οικονομάκου μάς αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Η ίδια είχε αποφασίσει να μην ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της άμεσα (απολύτως κατανοητό), αλλά πλέον η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν κρύβεται. Η ηθοποιός, μάλιστα, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που αποκαλύπτει την προχωρημένη εγκυμοσύνη της. Ο καιρός πέρασε, η μεγάλη στιγμή πλησιάζει.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου, ανέβασε στις 9 Φεβρουαρίου ένα insta story από την απογευματινή βόλτα της και είχαμε διπλή αποκάλυψη. Η ηθοποιός έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα αλλά φανέρωσε και τον μήνα που διανύει.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε τον μήνα που διανύει

Οι – παράδοξα – ηλιόλουστες μέρες του Φεβρουαρίου αλλά και ο ελεύθερος χρόνος της καραντίνας, έδωσαν την ευκαιρία στην Αθηνά Οικονομάκου να βγει βόλτα με τον μικρό της Μάξιμο. Κατά τη διάρκεια της απογευματινής τους βόλτας, λοιπόν, η ηθοποιός ανέβασε την κοιλίτσα της, τραβηγμένη από το πάνω μέρος και η αλήθεια είναι ότι οριακά διακρίνουμε τα πόδια της.

Αθηνά Οικονομάκου Instagram.com/athinao1konomakou

«Όταν πλέον στη γωνία στρίβει πρώτα η κοιλιά σου και μετά εσύ» έγραψε χιουμοριστικά η Αθηνά Οικονομάκου, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως βρίσκεται στον έκτο μήνα κύησης. Στο αμέσως επόμενο βίντεο που ανέβασε, η ηθοποιός απαθανάτισε την ίδια να περπατάει και τον Μάξιμο να κάνει ποδήλατο. “Just the 3 of us” έγραψε στην περιγραφή.

«Η ευτυχία μου και η κοιλιά μου δεν κρύβονται πια» είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας με την οποία ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Αθηνά Οικονομάκου. «Αισθάνομαι χαρούμενη. Είμαι ευτυχισμένη. Το θέλαμε πολύ. Η καθημερινότητά μου, συνεχίζεται. Σε λίγο καιρό θα έρθει και το νέο μέλος» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στις πρώτες τις δηλώσεις.