WOMEN TODAY

Η Άννα Βίσση στις Μουσικές Αγάπης: «Οι γυναίκες είναι ισχυρή δύναμη και τα καταφέρνουν παντού»

NDP Photo Agency

Τα «Πράγματα» τραγούδησε η Άννα Βίσση μετά από την πρόσκληση της Μαρίας Σάκκαρη να συμμετέχει στις «Μουσικές Αγάπης», την πρωτοβουλία της 24Media, που ένωσε αθλητές και μουσικούς σε ένα live για καλό σκοπό. Ανάμεσα σε όλα όσα είπε για τους καλλιτέχνες, συμφωνώντας με προηγούμενους συναδέλφους της που επεσήμαναν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος της τέχνης αυτή την περίοδο, έδωσε κι ένα μήνυμα δύναμης για όλες τις γυναίκες.

Καθισμένη στην κουζίνα του σπιτιού της και μιλώντας με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Παντελή Διαμαντόπουλο, η Άννα Βίσση μίλησε αρχικά στις «Μουσικές Αγάπης» για τον χαρακτηρισμό «απόλυτη» που τη συνοδεύει και με αυτόν την προσκάλεσε και η Μαρία Σάκκαρη. «Κάνω ότι δεν μου αρέσει», είπε γελώντας η Άννα Βίσση. «Δεν το πιστεύω, δεν ζω ως απόλυτη. Πλάκα έχουν όλα αυτά. Αφού αρέσει σε αυτούς που με ονομάζουν έτσι, καλό είναι», συμπλήρωσε η Άννα Βίσση.

Μην χάσετε τη μεγάλη βραδιά ‘Μένουμε στο Σπίτι με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της’ απόψε, Παρασκευή 1/5, στο MEGA. Στις 23.00 ακριβώς!

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με το τένις που ξεκινά από τα παιδικά της χρόνια στην Κύπρο και την φιλική της σχέση με τη Μαρία Σάκκαρη. «Δεν ήθελα να ξεχάσουμε την αφορμή που είμαι εδώ, γιατί ο λόγος είναι εσείς κι αυτό που κάνετε και ήθελα κι εγώ να συνδράμω με τον τρόπο μου. Μακάρι ο κόσμος να ανταποκριθεί όπως κάνει πάντα όταν βλέπει ότι κάτι είναι αληθινό και έχει λόγο ύπαρξης», είπε η Άννα Βίσση.

«Η αφορμή, λοιπόν είναι η φίλη μου η Μαρία που παρακολουθώ εδώ και δυο χρόνια στη δράση της, όπως και τον Στέφανο Τσιτσιπά. Είμαι του τένις εγώ, παίζω από 6 χρονών. Είχαμε γήπεδα στην Κύπρο ελεύθερα στις γειτονιές μας.

Δεν ήταν πλούσιο άθλημα, μπορούσε ο καθένας να το έχει ως μέρος της ζωής του. Έπαιζα λοιπόν, μου άρεσε πολύ και ήμουν καλή. Έχω παίξει και σε πρωταθλήματα, εδώ στο Πολιτεία Tennis Club έχω πάρει πολλά κύπελλα κυρίως double, εκεί είμαι πιο καλή.

Η Μαρία έχει υποσχεθεί να μου διορθώσει κάποια πράγματα στο forehand, έχει κάποια ελαττωματάκια. Την αγαπώ πολύ, έρχεται και με βλέπει συχνά και την ευχαριστώ», συνέχισε.

«Κι εκείνη και ο Στέφανος θα γίνουν νούμερο ένα πιστεύω», είπε και με αυτή την αφορμή έστειλε ένα μήνυμα για όλες τις γυναίκες. «Και βέβαια σαν γυναίκα θέλω να στηρίζω ακόμα πιο πολύ τη Μαρία. Οι γυναίκες του κόσμου είναι ένα κεφάλαιο που χρειάζεται περισσότερη πίστη, να πέσει ο προβολέας επιτέλους πάνω μας γιατί σε όλους τους τομείς της ζωής μπορούμε να διαπρέψουμε. Δεν θέλω να πω χαζά φεμινιστικά πράγματα, αυτά τα του στυλ οι άνδρες δεν κλαίνε και οι γυναίκες κάνουν αυτό. Αυτά είναι χαζά», σημείωσε η Άννα Βίσση.

Άννα Βίσση: Οι γυναίκες είναι ισχυρή δύναμη

«Οι γυναίκες είναι ένα πολύ δυνατό προϊόν της φύσης, πολύ ισχυρή δύναμη και τα καταφέρνουμε παντού. Μπορεί να μην έχουμε την ίδια φυσική δύναμη με τους άνδρες αλλά είμαστε και πρέπει να αντιμετωπιζόμαστε ισάξια σε όλα τα επίπεδα.

Σε αυτά που φαίνονται αντιμετωπιζόμαστε ισάξια. Αλλά στην αληθινή ζωή η γυναίκα ακόμα είναι φοβισμένη και δεν θα θελα να είναι όπως και κανένας μας. Να μην υφίσταται βία ούτε υποτίμηση», κατέληξε η Άννα Βίσση.

Πώς μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ

Στήριξε και εσύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις κοινωνικές δομές που πλήττονται από τον κορονοϊό. Μπες στο site mousikesagapis.gr και κάνε τη δωρεά σου.