ΜΟΥΣΙΚΗ

Μουσικές Αγάπης: Πρέπει να ακούσεις την Άννα Βίσση να τραγουδά το «Πράγματα». Μαρία Σάκκαρη, πες κι εσύ

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια τένις, Μαρία Σάκκαρη, δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες καλλιτέχνιδες. Η Άννα Βίσση δέχεται την πρόκληση-πρόσκληση και της αφιερώνει ένα από τα πολύ αγαπημένα μας τραγούδια.

Εντάξει, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Το ξέρεις και το ξέρουμε. Η απόλυτη είναι μία. Σου λέω απόλυτη. Με ρωτάς δώσε λίγα παραπάνω στοιχεία; Δεν με ρωτάς. Μου απαντάς Άννα Βίσση και η καθεμία παίρνει τον δρόμο της.

Μην χάσετε τη μεγάλη βραδιά ‘Μένουμε στο Σπίτι με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της’ απόψε, Παρασκευή 1/5, στο MEGA. Στις 23.00 ακριβώς!

Η Άννα Βίσση επειδή τον τίτλο απόλυτη τον τιμά αποδέχεται την πρόσκληση-πρόκληση της κορυφαίας Ελληνίδας αθλήτριας τένις, Μαρίας Σάκκαρη και παίρνει μέρος, βάζοντας κι αυτή το λιθαράκι της στο φιλανθρωπικό challenge Μουσικές Αγάπης της 24Media.

Στόχος μας να συγκεντρωθούν χρήματα που θα διατεθούν με σκοπό την ενίσχυση του συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών που πλήττονται από τον κορονοϊό.

Η Μαρία Σάκκαρη ζήτησε να της αφιερώσει και να μας αφιερώσει ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια.
Και το έκανε, αφού πρώτα μας υπενθύμισε το ονοματεπώνυμό της. Βρε Άννα, βρε Άννα. Θέλησε να μας τραγουδήσει το απόλυτο ερωτικό της τραγούδι.

«Πράγματα». Ακούμε την Άννα Βίσση και ευχαριστούμε τη Μαρία Σάκκαρη. Στα ρεφρέν γονατίζουν ψυχούλες κι αυτό που σου λέω είναι απόλυτο.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ

Στήριξε και εσύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις κοινωνικές δομές που πλήττονται από τον κορονοϊό. Μπες στο site mousikesagapis.gr και κάνε τη δωρεά σου.