FEMALE TALK

H Δέσποινα Βανδή μιλάει για τον κεραυνοβόλο έρωτα στα 50 και τον «σαρωτικό» Βασίλη Μπισμπίκη

PAPADAKIS PRESS/ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Είναι, εδώ και καιρό θα λέγαμε, αρκετά ξεκάθαρο πως η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον έρωτά τους. Οι δημόσιες εμφανίσεις που κατά διαστήματα πραγματοποιούν και τα κάμποσα κοινά στιγμιότυπα που μοιράζονται μαζί μας στους λογαριασμούς τους στα social media, είναι οι αποδείξεις που χρειάζεσαι. Η επιβεβαίωση ήρθε με τη συνέντευξη που παραχώρησε η τραγουδίστρια, στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η Δέσποινα Βανδή, λοιπόν, άνοιξε την καρδιά της στην Κατερίνα Καινούργιου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον χρόνο που περνάει και της έφερε τον Βασίλη Μπισμπίκη στη ζωή της αναπάντεχα, αλλά και τον γάμο που δεν φέρνει απαραίτητα την ευτυχία.

«Ο χρόνος σε αποδεσμεύει από διάφορες πεποιθήσεις ή από το τι θα πουν οι άλλοι για εσένα. Οπότε γίνονται και καλύτερες συνεντεύξεις. Για να δούμε, λοιπόν, τι θα με ρωτήσεις», ανέφερε η Δέσποινα Βανδη γελώντας και κάπως έτσι ξεκίνησε η πιο απολαυστική συνέντευξη με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποια είναι ξεκαθαρα αυτό που λέμε «food for thought». Διαβάζεις τα σημαντικότερα κομμάτια της παρακάτω.

Η Δέσποινα Βανδή δεν νοιάζεται για τον χρόνο και απαξιεί για τα στερεότυπα που του «φοράει» η κοινωνία

«Τον αγαπάς τον χρόνο. Τον λες. Λες την ηλικία σου», ανέφερε στην αρχή η Κατερίνα Καινούργιου. «Μα φυσικά. Εγώ θεωρώ ευλογία κάθε χρόνο που έχω γενέθλια. Το ότι μεγάλωσα άλλον έναν χρόνο. Συμβαίνουν τόσο πολλά εκεί έξω που πρέπει να κάνεις τον σταυρό σου και να λες “ευχαριστώ”, να ευγνωμονείς το ότι υπάρχεις ακόμη και κυρίως το ότι έχεις παιδιά. Το θέλεις ακόμα περισσότερο αυτό γιατί θέλεις να δεις τα παιδιά σου να μεγαλώνουν. Είναι ευλογία και πραγματικά πιστεύω ότι όταν κάποιος έχει την υγεία του, όλα τα άλλα μπορεί να τα διαχειριστεί», απάντησε η Δέσποινα Βανδή.

«Όταν ήμουν πιο μικρή, δεν το πίστευα. Ο χρόνος είναι μια έννοια μάλλον μαθηματική που σε προβληματίζει στα πλαίσια του σχολείου. “Πωπω τι είναι ο χρόνος”, λες. Σε προβληματίζει μόνο με σχέση με τα πράγματα που σου έχουν «φορέσει», ότι πρέπει να γίνουν μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

“Να τελειώσω σχολείο, μετά να σπουδάσω, να βρω έναν γκόμενο και να παντρευτώ, να κάνω παιδιά. Να αποκτήσω ένα αυτοκίνητο, να έχω μια δουλειά που πρέπει και να πετύχω στη δουλειά μου. Ένα σπίτι να μην πάρω; Πού θα πάμε διακοπές; Έχω φτάσει 35 χρόνων και τι έχω κάνει; Στα 40 μου είμαι ακόμη εδω; Έχω χάσει κάτι;”. Και όλο αυτό είναι κάτι που στο έχουν «φορέσει», σχετικά με τον χρόνο, χωρίς να το ξέρεις και γινεσαι δέσμιος», πρόσθεσε η τραγουδίστρια που πλέον αντιλαμβάνεται διαφορετικά τον χρόνο που περνά.

«Αγχώνεσαι μέσα σε όλο αυτό ενώ επί της ουσίας αυτό που μετράει είναι να εισαι χαρούμενος»

«Αγχώνεσαι μέσα σε όλο αυτό ενώ επί της ουσίας αυτό που μετράει είναι να εισαι χαρούμενος σε κάθε φάση της ζωης σου. Αν δεν έχεις κάνει κάποια πράγματα μέσα σε μια 10ετια-20ετια λες “Χριστέ μου δεν έχω πετύχει”. Τα προβλήματα θα υπάρχουν παντού και πάντα. Το θέμα είναι πώς τα διαχειρίζεσαι σε σχέση με τον χρόνο», συμπλήρωσε η Δέσποινα Βανδή.

Ο τρόπος που ανακοίνωσε στα παιδιά για τον νέο σύντροφο στη ζωή της

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε, τότε, στη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η Δέσποινα Βανδή κάποια στιγμή με την κόρη της, στην αγκαλιά του Βασική Μπισμπίκη. Σε εκείνο το σημείο, η Δέσποινα Βανδη παραδέχθηκε ότι τη φωτογραφία την είχε ανεβάσει η ίδια η Μελίνα.

«Τους είχα πει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα γι’ αυτόν και μου ζήτησαν μόνα τους να τον γνωρίσουν και η αλήθεια είναι ότι και εγώ εξεπλάγην. Πραγματικά, έχουν αναπτύξει μια πολυ όμορφη σχέση μεταξύ τους. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Έχουν μια πολυ όμορφη σχέση», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.

Δέσποινα Βανδή: «Ο έρωτας μας ήταν κεραυνοβολος και με βρήκε σε μια φάση που δεν τον έψαχνα»

«Ο έρωτας μας ήταν κεραυνοβολος και με βρήκε σε μια φάση που δεν τον έψαχνα. Προεκυψε ξαφνικά. Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. Είναι πιο ουσιαστικός γιατί εσύ έχεις φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο ή τουλάχιστον εγώ είχα φτάσει σε ένα στάδιο που ήξερα ακριβώς τι θέλω. Είναι ένα στάδιο που κανεις λιγότερους συμβιβασμούς. Δεν βάζεις νερό στο κρασί σου εύκολα για μια σχέση. Δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι εύκολα για κάτι.

Οπότε όταν αυτό το πράγμα σου προκύπτει και έχεις ωριμότητα και διαφορετικό ψυχισμό, έχεις και άλλη ένταση. Αισθάνομαι ότι επί της ουσίας μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι μου τον έφερε ο θεός. Αισθάνομαι ότι με επιασε από το χέρι και μου είπε “τώρα θα πάμε για βόλτα στη ζωή μαζί”», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή για τον απρόσμενο έρωτα που της χτύπησε την πόρτα στα 50.

Ο «σαρωτικός» Βασίλης Μπισμπίκης

«Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα έτρεχε με τις δουλείες, την οικογένεια με το σπίτι και είχα ξεχάσει να ζω για εμένα επί της ουσίας. Και ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος που μπήκε με τόσο σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου σιγά σιγά γιατί ήμουν αρκετά φοβισμένη και οχυρωμένη πίσω από πεποιθήσεις που είναι πολύ δύσκολο να σπάσουν. Αλλά το έκανε με τέτοιον τρόπο που πλέον έχουν φύγει όλες οι άμυνές μου και είπα «ναι αυτό θέλω να το ζήσω, μου αξίζει», ανέφερε στη συνέχεια η τραγουδίστρια μιλώντας για τις άμυνές της, τις οποίες κατάφερε να ρίξει ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Ερωτεύτηκα την αλήθεια του. Αυτό που είναι ο Βασίλης»

«Ερωτεύτηκα την αλήθεια του. Αυτό που είναι ο Βασίλης. Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη δύναμη ψυχής. Έχει αγάπη για όλους τους ανθρώπους γύρω του. Τα βλέπει όλα καλοπροαίρετα. Έχει ευγένεια. Ήρθαν και κουμπώσαν οι ψυχές μας με έναν τρόπο που έκανε τη σχέση μας όλο και πιο δυνατή, μέρα με τη μέρα. Είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί. Γεμίζει με χαρά την κάθε μου ημέρα», συμπλήρωσε μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Για τη Δέσποινα Βανδή, ο γάμος δεν έχει καμία αξία

«Ο γάμος δεν έχει καμία σημασία όταν 2 άνθρωποι έχουν κάνει τις διαδρομές τους. Αυτό που μας νοιάζει επί της ουσίας είναι να είμαστε καλά εμείς και τα παιδιά μας. Μικρή ζούσα με την αγωνία του γάμου επειδή ήμουν εγκλωβισμένη μέσα σε αυτά τα πράγματα που πρέπει να γίνουν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δεν έχει καμία αξία ο γάμος», δήλωσε στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή για την αποδομημένη αξία οπου έχει για την ίδια, πλέον, ο γάμος.

«Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος. Την ευτυχία τη δουλεύουν 2 άνθρωποι μαζί και την προεξοφλεί η επικοινωνία, το να νοιάζεσαι τον αλλον, ο σεβασμός που για εμένα έχει παραπάνω αξία από την ίδια την αγάπη. Οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλά τη μεγαλύτερη αξία για εμένα την έχει ο σεβασμός», είπε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Βανδή που βάζει σε προτεραιότητα στον σεβασμό, παρά τον γάμο. «Οι αλλαγές δεν είναι εύκολες στη ζωή μας. Είμαστε δέσμιοι του οικείου», κατέληξε.