ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Έλλη Στάη: «Έχω νιώσει τύψεις και ανεπάρκεια απέναντι στο παιδί μου»

Papadakis Press Γιώργος Παπαδάκης

Την Έλλη Στάη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Happy Day“. H anchorwoman συμμετείχε σε impact talk που διοργάνωσε η Τζένη Μπαλατσινού στο θέατρο «Αλίκη». Η Έλλη Στάη μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη για την πορεία της στην ενημέρωση, τη σχέση της με την τηλεόραση αλλά και τις τύψεις που ένιωθε ως εργαζόμενη μητέρα.

«Υπάρχουν άπειρες δύσκολες και έντονες και καλές και κακές στιγμές, αλλά είναι τόσα πολλά που δεν ξεχωρίζεις. Είναι σαν την ερώτηση ποιο παιδί σου ξεχωρίζεις», είπε αρχικά η Έλλη Στάη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων έχει πίσω της μια μακρά πορεία στην ενημέρωση σίγουρα γεμάτη από τέτοιες μοναδικές στιγμές.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν παρακολουθεί ειδήσεις στις διακοπές της, η απάντηση της Έλλης Στάη δεν μας εξέπληξε. «Βλέπω πάντα ειδήσεις κι όχι μόνο από την τηλεόραση. Είμαστε άνθρωποι που έχουμε ζήσει μέσα με αυτό είμαστε, αλίμονο αν δεν παρακολουθούμε τι γίνεται», είπε χαρακτηριστικά.

Η Έλλη Στάη παράλληλα με την καριέρα της μεγάλωνε και τον γιο της, Μάρκο. Μάλιστα η Έλλη Στάη έγινε το 2020 και γιαγιά, αφού ο γιος της απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον Δημήτρη. Η ενασχόλησή της με μία τόσο απαιτητική δουλειά της στέρησε, όπως παραδέχτηκε οικογενειακές στιγμές.

«Αυτή η δουλειά όπως όλες οι δουλειές που έχουν τόσο μεγάλες απαιτήσεις και δημόσια έκθεση είναι δουλειές μιας ισορροπίας του τρόμου. Και το κυρίαρχο πράγμα που έχει να σκεφτεί μία γυναίκα είναι τα παιδιά. Εκεί παίζεται όλο το “παιχνίδι’ του τι αφήνεις, τι δίνεις, τι θυσιάζεις. Και τύψεις ένιωσα και ανεπάρκεια απέναντι στο παιδί μου», εξομολογήθηκε η Έλλη Στάη.

Τέλος απάντησε αινιγματικά στο ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην τηλεόραση. «Η ζωή είναι ανοιχτή. Εγώ δεν μπορώ ούτε να κλείσω ούτε να ανοίξω οτιδήποτε στη ζωή», σημείωσε. Τελευταία φορά που την είδαμε στην τηλεόραση στη θέση της anchorwoman ήταν τη σεζόν 2018 – 2019, όταν συνεργάστηκε με τον τηλεοπτικό σταθμό Open.