ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Ελεονώρα Μελέτη: «Ήταν πολύ εγωκεντρικά δομημένη η ζωή μου. Η κόρη μου τα διέλυσε όλα σαν τσουνάμι»

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελεονώρα Μελέτη έχει μιλήσει για τη μητρότητα αλλά και τον τρόπο που εκείνη τη βίωσε στα πρώτα στάδια μέχρι και σήμερα.

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά πάντοτε με ειλικρίνεια. Η ζωή με την κόρη της, Αλεξάνδρα, είναι ένα μοναδικό ταξίδι.

Λίγο πριν την επιστροφή της στην πρωινή καθημερινή ζώνη του Alpha μιλά στη Real Life για το πόσο άλλαξε η ζωή της με τον ερχομό της κόρης της.

«Περίμενες ότι θα μπορούσε ένα τόσο μικρό πλάσμα να αλλάξει τη ζωή σου»; τη ρωτά ο δημοσιογράφος κι εκείνη απαντά:

«Φανταζόμουν ότι ένα παιδί αλλάζει τη ζωή ενός ανθρώπου και γι’ αυτό δεν τολμούσα να κάνω. Επειδή είμαι πολύ υπεύθυνος άνθρωπος, ήξερα ότι η ζωή μου όπως ήταν δομημένη, δεν χωρούσε τίποτα. Δεν είχε χώρο για σχέση.

Δεν μπορούσα να επενδύσω και να αφιερώσω χρόνο σε κάποιον. Ήταν πολύ εγωκεντρικά δομημένη η ζωή μου, με τα πιόνια τοποθετημένα εκεί που εγώ ήθελα, στα ταξίδια, στη γυμναστική, στα σπορ, στους φίλους και στη μοναχικότητά μου. Όλα αυτά ήρθε και τα διέλυσε σαν τσουνάμι, η Αλεξάνδρα.

Ήταν τεράστια η αλλαγή και έπρεπε να ισορροπήσω από το ένα άκρο στο άλλο. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν εγωκεντρικά δομημένη τη ζωή τους, όταν αποφασίζουν να φέρουν συνειδητά στον κόσμο ένα παιδί, αφουγκράζονται απόλυτα τι πρέπει να γίνει για να είναι δίπλα του.

Είναι απίστευτο το πώς άλλαξαν οι προτεραιότητές μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη από τη σχέση που έχω δομήσει με την Αλεξάνδρα. Νιώθω πολύ περήφανη».