ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στην πρωινή ζώνη και στο infotainment

Εδώ και δύο τηλεοπτικές σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη ήταν εκείνη που δύο φορές την εβδομάδα «έκλεινε» το πρόγραμμα των εκπομπών του Alpha λέγοντας «Καληνύχτα» στους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή της «Μεσάνυχτα». Η Ελεονώρα Μελέτη υπηρέτησε ένα concept που της πήγαινε πολύ. Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, όμως, η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει σε ένα άλλο concept που αγάπησε πολύ. Αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Alpha. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής 12 Ιουλίου, στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση, ο οποίος ανακοίνωσε τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα στον «αέρα». Δεν το ανακοίνωσε τυχαία εκείνος, καθώς ο δημοσιογράφος θα είναι ο αρχισυντάκτης της νέας της εκπομπής.

Η Ελεονώρα Μελέτη θα βρεθεί στην πρωινή ζώνη του Alpha και συγκεκριμένα στην ζώνη 11.00 με 13.00. Η εκπομπή ανήκει στο είδος του Infotainment και προέκυψε από την απόφαση της διοίκησης του Alpha, να ενοποιήσει τη ζώνη του infotainment για όλες τις ημέρες της εβδομάδας, όπως είπε στον «αέρα» ο Νίκος Μάνεσης.

«Λοιπόν, 11 με 1, Ελεονώρα Μελέτη! Το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε! Εμείς, λοιπόν, τώρα τι κάνουμε με εντολές της σεβαστής διοίκησης; Αποφασίστηκε να ενοποιηθεί η ζώνη. Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή. Κρατάμε δηλαδή ουσιαστικά σαν δομή αυτό που κάνουμε το Σαββατοκύριακο αλλά , επειδή οι καθημερινές έχουν άλλες ανάγκες, το τερματίζουμε. Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα και τη συντροφιά μας, με την Ελεονώρα μπροστά και εγώ σε ένα διαφορετικό ρόλο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης.

«Δεν περίμενα ότι θα συνεργαζόμασταν αλλά στην τηλεόραση ποτέ δεν πρέπει να λες όχι», είπε η παρουσιάστρια. «Είχα αρχίσει να έχω λίγο άγχος για το ποιο όνομα θα ακούσω. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον χώρο, άλλοι ξέρουν πολύ καλή τηλεόραση άλλοι ξέρουν λιγότερο καλή τηλεόραση. Γιατί ήταν και για μένα η επιστροφή μου μετά από τόσα χρόνια στο καθημερινό και σε ένα κομμάτι που μέσα μου δεν το είχα ποτέ εγκαταλείψει αλλά πρακτικά και τηλεοπτικά απουσίαζα. Όταν μου ανακοινώθηκε η συνεργασία μας δεν μπορούσα να κρύψω την χαρά μου», είπε η Ελεονώρα Μελέτη. Όπως τόνισαν οι δύο συνεργάτες η εκπομπή είναι καθόλα έτοιμη και θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο.

Η ανακοίνωση του Alpha για την Ελεονώρα Μελέτη

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε στη δημοσιότητα και η ανακοίνωση του σταθμού για τη συνεργασία των δύο παρουσιαστών και δημοσιογράφων.

«Η Ελεονώρα Μελέτη μπροστά από τις κάμερες και μαζί της, ο Νίκος Μάνεσης, ενορχηστρωτής κι εμψυχωτής της ομάδας, δημιουργούν, για τη νέα σεζόν, μία εναλλακτική, πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Καθημερινά, από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας έως και την Παρασκευή, για δύο ώρες, η Ελεονώρα Μελέτη θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων και θα παραδίδει τη σκυτάλη της ενημέρωσης στον Νίκο Μάνεση που συνεχίζει για 4η σεζόν το “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00», ανέφερε η ανακοίνωση.