ΥΓΕΙΑ

Είσαι γυναίκα. Είσαι Δύναμη: Πρόγραμμα υποστήριξης για τον καρκίνο του μαστού

Unsplash

Το πρόγραμμα της Novartis Hellas «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!», για τις γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού, υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων – Παθολόγων Ελλάδας (Ε.Ο.Π.Ε.) και με την υποστήριξη των Συλλόγων «Άλμα Ζωής» συνεχίζεται και φέτος σε ψηφιακή μορφή.

Μηδενίζοντας τις γεωγραφικές αποστάσεις, δίνεται η δυνατότητα στις ενδιαφερόμενες να παρακολουθήσουν διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πάντα από την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Όπως και στους προηγούμενους επιτυχημένους κύκλους, τα βιωματικά εργαστήρια εκφραστικών τεχνών λειτουργούν υποστηρικτικά, στο πλαίσιο της ολιστικής προσέγγισης της ασθενούς.

Χρησιμοποιούν ως βασικά τους εργαλεία τη μουσική, το χορό, τις εικαστικές τέχνες και το θέατρο και βοηθούν στην αυτοέκφραση και στη φροντίδα του πνεύματος και της ψυχής.
Η παρακολούθηση των εργαστηρίων είναι ΔΩΡΕΑΝ και ΑΝΩΝΥΜΗ, αλλά απαιτείται η ηλεκτρονική εγγραφή.

«Είσαι γυναίκα. Είσαι Δύναμη!» Πρόγραμμα υποστήριξης για τον καρκίνο του μαστού

Από τις 17 Ιανουάριου 2022 έως τις 15 Μαΐου 2022, οι ενδιαφερόμενες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ηλεκτρονικά, μία φορά την εβδομάδα και για διάστημα δέκα εβδομάδων, το εργαστήριο της επιλογής τους.

οι ενδιαφερόμενες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε εργαστήρια:

  • θεραπείας Gestalt με τη χρήση μουσικής,
  • θεραπείας Gestalt μέσω της θεατρικής πρακτικής,
  • χοροκινητικής θεραπείας – Yoga therapy
  • εικαστικής θεραπείας

Η κάθε συμμετέχουσα έχει τη δυνατότητα να λάβει μέρος σε ENA μόνο είδος εργαστηρίου και σε ΕΝΑ τμήμα από τα τρία που προσφέρονται εβδομαδιαίως για το εκάστοτε εργαστήριο και δεσμεύεται για τη συμμετοχή της σε εβδομαδιαία βάση καθ’ όλη τη διάρκεια των δέκα εβδομάδων.

Οδηγίες εγγραφής:

Δεν χρειάζεται ονοματεπώνυμο ή κάποιο άλλο προσωπικό στοιχείο για την εγγραφή. Μόλις επιλέξετε το εργαστήριο και τα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν και πατήσετε το πλήκτρο «Δηλώστε συμμετοχή», θα εμφανιστεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο σας με ένα σύνδεσμο παρακολούθησης. Είναι απαραίτητο να αποθηκεύσετε το εισιτήριο αυτό με το συγκεκριμένο σύνδεσμο, ώστε να συνδεθείτε την ημέρα και ώρα που πραγματοποιούνται τα εργαστήρια/σεμινάρια που έχετε επιλέξει. Δε θα μπορέσετε να συμμετέχετε στο εργαστήριο, αν δεν αποθηκεύσετε το σύνδεσμο.

Για υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης σχετικά με την πλατφόρμα παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με 2144169555.

Τα προαναφερθέντα στοιχεία επικοινωνίας αφορούν μόνο θέματα τεχνικής υποστήριξης, η κλήση δε θα καταγράφεται και δε θα συλλέγονται προσωπικά δεδομένα.