FEMALE TALK

Διάσημες γυναίκες μιλούν για το πώς είναι να είσαι single. Ατάκες για copy paste

@2022 Scott Garfitt/AP Images

Υπάρχουν περίοδοι της ζωής σου που είσαι σε μία συντροφική σχέση κι άλλες που είσαι single. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Είναι μία περίοδος της ζωής σου που έχεις την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου, να ανακαλύψεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες του, να τον φροντίσεις και να τον νοιαστείς ουσιαστικά. Το να είσαι single είναι κάτι που μπορείς να εκτιμήσεις δεόντως. Οι διάσημες γυναίκες που θα δεις παρακάτω, το έκαναν και μοιράστηκαν υπέροχες ατάκες για την περίοδο αυτή της ζωής τους.

Διάσημες γυναίκες που είτε είναι σήμερα σε σχέση, είτε όχι, υπήρξαν single κάποια στιγμή στη ζωή τους, καθώς έδιναν συνεντεύξεις. Και κατά τη διάρκεια αυτών των συνεντεύξεων, μοιράστηκαν ατάκες για το πώς είναι να είσαι single που αξίζουν να τις κάνεις copy paste στη δική σου ζωή.

Διάσημες γυναίκες μιλούν για το πώς είναι να είσαι single

Allison Janey

@2022 Chris Pizzello/AP Images

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, είχε μιλήσει στην εκπομπή της Drew Barrymore τον Απρίλιο του 2021, για το γεγονός ότι είναι χαρούμενη με την απόφασή της να μην παντρευτεί και να μην κάνει παιδιά. Μεταξύ άλλων, η Allison Janey μίλησε για τη ζωή της ως single γυναίκα και ανέφερε τα εξής:

«Είμαι σε μία περίοδο της ζωής μου που ανακαλύπτω ποια είμαι και τι θέλω. Θα μου άρεσε τελικά να βρω κάποιον να μοιραστώ τη ζωή μου, αλλά κι αν δεν συμβεί αυτό, νομίζω ότι θα είμαι μια χαρά».

Sharon Stone

διάσημες γυναίκες single @2022 Petros Giannakouris/AP Images

Στην ίδια εκπομπή, τον Οκτώβριο του 2021 η Sharon Stone είχε μιλήσει για το γεγονός ότι επέλεξε να ρίξει το βάρος στη ζωή της στις φιλικές και οικογενειακές σχέσεις της αντί για τις ερωτικές, μετά το διαζύγιό της από τον δημοσιογράφο Phil Bronstein το 2004.

«Τέλειωσα με τα ραντεβού. Βρίσκω ότι οι άνθρωποι είναι ανειλικρινείς και δεν αξίζουν τον χρόνο μου. Απολαμβάνω τον χρόνο μου με τον εαυτό μου, με τα παιδιά μου και τους φίλους μου περισσότερο».

Η ίδια σημείωνε επίσης: «Έχω καλούς φίλους άντρες, αλλά νιώθω ότι όταν μιλάμε για συναισθηματική ωριμότητα στις σχέσεις, οι άντρες και οι γυναίκες είναι σε διαφορετικά σημεία». Τέλος δείχνοντας στον σκύλο της, Bandit, στην κάμερα είχε προσθέσει: «Οπότε να το αγόρι μου».

Charlize Theron

διάσημες γυναίκες single @2022 Chris Pizzello/AP Images

Την αποκάλυψη ότι δεν έχει βγει ραντεβού εδώ και 5 χρόνια είχε κάνει η Charlize Theron στη Drew Barrymore στην εκπομπή της, τον Σεπτέμβριο του 2020. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και μητέρα δύο κοριτσιών, της Jackson και της Augusta, σημείωνε ότι είναι σε ένα σημείο της ζωής της που για να σταθεί κάποιος σύντροφος δίπλα της «θα πρέπει να παίξει πολύ σοβαρό παιχνίδι».

«Το είδος του παιχνιδιού που σημαίνει “η ζωή μου είναι πολύ καλή, οπότε το καλό που σου θέλω είναι να είσαι ικανός να είσαι τόσο καλός ή και καλύτερος. Γιατί δεν θα δεχτώ τίποτα λιγότερο”», σημείωσε η Charlize Theron και συμπλήρωσε με την παρακάτω ατάκα για τη single, αλλά καθόλου μοναχική ζωή της.

«Μπορώ να πω με ειλικρίνεια ότι στη ζωή μου, δεν νιώθω μοναχικά».

Fran Drescher

@2022 Chris Pizzello/AP Images

Μετά από ένα πολύ δημόσιο διαζύγιο απο τον επί 21 χρόνια σύζυγό της, Peter Marc το 1999, αφού εκείνος αποκάλυψε δημόσια ότι είναι gay, η Fran Drescher χρειάστηκε να ερωτευτεί τον εαυτό της.

Όπως έλεγε στο περιοδικό People το 2020, χρειάστηκε συνειδητή προσπάθεια εκ μέρους της «να μην εξαρτώμαι από κάποιος, να μη φοβάμαι να είμαι μόνη ή να κάνω πράγματα μόνη μου». Χρειάστηκε να συγκεντρωθεί και να αναγκάσει τον εαυτό της να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο και να περάσει χρόνο μόνο με τον εαυτό της και διαπίστωσε ότι της άρεσε αυτό.

Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε μετά την προσπάθεια το βλέπεις στην παρακάτω φράση της.

«Το να συνδεθώ με τον εαυτό μου ήταν ένα υπέροχο ταξίδι επειδή τώρα, δεν νιώθω καν ότι πρέπει να είμαι σε σχέση. Είμαι σε σχέση με τον εαυτό μου και πάει πολύ καλά».

Emma Watson

διάσημες γυναίκες single @2022 Evan Agostini/Invision/AP Images

Ακόμα κι όταν δεν βρίσκεται σε σχέση, η Emma Watson δεν χρησιμοποιεί τον όρο single. Αντίθετα προτιμά έναν άλλο όρο που θα δεις στην παρακάτω ατάκα της από συνέντευξή της για το περιοδικό Vogue. Ο όρος αυτός ήταν κάτι που σκέφτηκε αναλογιζόμενη την κοινωνική πίεση που ασκείται στις γυναίκες μετά τα 30 τους χρόνια όταν δεν είναι σε σχέση.

«Μου πήρε πολύ καιρό, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη (μόνη μου). Μου αρέσει να το λέω σύντροφος του εαυτού μου».

January Jones

@2022 Jordan Strauss/Invision/AP Images

«Χρειάζομαι έναν σύντροφο; Ίσως», είχε πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της το 2017 μιλώντας για τη ζωή της ως single μαμά μία ζωή που όπως έλεγε δεν την έκανε να νιώθει «δυστυχία ή μοναξιά». Και ακολούθησε η παρακάτω ωραία δήλωση:

«Θα έπρεπε να είναι κάποιος τόσο εκπληκτικός ώστε να θέλω να κάνω χώρο στη ζωή μου. Κάποιος που θα πρόσφερε στην ευτυχία μου, αντί να παίρνει κομμάτια από αυτήν».

Susan Sarandon

διάσημες γυναίκες single @2022 Willy Sanjuan/Invision/AP Images

Η ηθοποιός που χώρισε από τον επί δεκαετίες σύντροφό της, Tim Robins το 2009, είχε μιλήσει για τη ζωή που αλλάζει διαρκώς το 2012 σε συνέντευξή της για το Reuters. Η ηθοποιός αναγνώριζε ότι η single ζωή της ήταν πολλά διαφορετικά πράγματα.

«Είναι τραυματική και εξιλεωτική η single ζωή. Αυτό που μου έγινε ξεκάθαρο είναι ότι πρέπει να σκέφτεσαι τη ζωή σου και κάθε σου σχέση σαν ζωντανό οργανισμό. Μονίμως κινείται, αλλάζει, ωριμάζει».

Diane Keaton

διάσημες γυναίκες single @2022 Chris Pizzello/Invision/File/AP Images

Η Diane Keaton που δεν έχει παντρευτεί ποτέ, δεν άφησε ποτέ το relationship status της να την καθορίσει. «Θυμάμαι όταν ήμουν νέα, που ειλικρινά πίστευα με κάποιο γελοίο τρόπο ότι βρίσκεις κάποιον που θα είναι ο άνθρωπος που θα ζούσες μαζί του μέχρι να πεθάνεις», είχε πει σε συνέντευξή της το 2001 και πρόσθετε:

«Δεν πιστεύω ότι επειδή δεν έχω παντρευεί η ζωή μου έχει λιγότερη αξία. Ο παλιός μύθος της γεροντοκόρης είναι για τα σκουπίδια».