FEMALE TALK

Ανδριάνα Μπάμπαλη: «Δυστυχώς δεν ήταν στο χέρι μου να αποκτήσουμε παιδί»

Instagram.com/andrianababali

Μία πολύ προσωπική εξομολόγηση πραγματοποίησε η Ανδριάνα Μπάμπαλη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον δημοσιογράφο, Κώστα Τσουρό. Η εξομολόγησή της αυτή είναι η περίτρανη απόδειξη γιατί πρέπει να σταματήσουμε να ρωτάμε τις γυναίκες «Εσύ πότε θα γίνεις μάνα;».

Σε αυτόν τον αδιάκριτο τρόπο που ρωτάμε πολύ πιο συχνά απ’ όσο αντέχουμε να το ακούμε, τις γυναίκες που γνωρίζουμε, αν επιθυμούν να κάνουν οικογένεια, γιατί δεν γίνονται μάνες και τι περιμένουν τέλος πάντων, απάντησε η Ανδριάνα Μπάμπαλη, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι στην δική της περίπτωση η επιθυμία για τη μητρότητα δεν είχε καμία σχέση με το γεγονός ότι δεν έγινε μητέρα. Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν έχει στο πλάνο της τη δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιών. Η Ανδριάνα Μπάμπαλη απάντησε ευθέως.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη εξηγεί με τον πιο άμεσο τρόπο γιατί δεν πρέπει να ξαναρωτήσεις κανέναν πότε θα κάνει παιδί

«Αυτό ήταν κάτι το οποίο δυστυχώς δεν ήταν στο χέρι μου. Οπότε συνεχίζουμε, γιατί συμβαίνουν και αυτά. Ο κόσμος ρωτάει και μπορεί να ρωτήσει και αδιάκριτα. Οπότε καλό είναι να ξέρεις από πριν ότι υπάρχουν και άλλοι λόγοι που κάποιος δεν κάνει παιδιά, όχι επειδή βαριέται ή επειδή θέλει να κάνει καριέρα. Μπορεί να υπάρχει για παράδειγμα ένα θέμα υγείας» σημείωσε η τραγουδίστρια.

«Ναι» απάντησε αν ανήκει σε αυτό το παράδειγμα. «Δεν με στενοχωρεί πλέον αυτό. Δεν μπορείς να ζήσεις όλη σου τη ζωή έτσι. Πρέπει να πάρεις απόφαση ότι και η ζωή χωρίς παιδιά είναι ωραία», πρόσθεσε η Ανδριάνα Μπάμπαλη.
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι γνώριζε από πολύ μικρή ότι θα δυσκολευτεί να αποκτήσει παιδιά. «Το δουλεύω πολλά χρόνια. Γνώριζα από πολύ μικρή ηλικία ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα, οπότε το δέχτηκα. Και τι να κάνω; Υπήρχε ένα παράθυρο, αλλά με τον καιρό βλέπεις ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και το παίρνεις απόφαση. Μπορεί και να μην ήμουν πολύ θερμή», τόνισε η Ανδριάνα Μπάμπαλη.

«Υπάρχει πολύς κόσμος που βασανίζεται με τέτοια θέματα. Είναι πολύ δυσάρεστο για ανθρώπους που το θέλουν πολύ. Είναι πολύ άδικο, ειδικά όταν υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά που περνάνε άσχημα σε μία οικογένεια. Αλλά έτσι είναι αυτά», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Ο γάμος της που αναβλήθηκε

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη ζει μία πολύ ευτυχισμένη σχέση με τον σύντροφό της, Άκη Κατσουπάκη, εδώ και 18 χρόνια. «Όλοι οι φίλοι μου μου λένε πως αλλάζουν όλα. Έγινε μια αναποδιά και το αναβάλαμε. Επειδή είμαστε πάρα πολύ αναβλητικοί τύποι δεν το έχουμε δρομολογήσει ξανά να γίνει. Μέσα σε αυτό το διάστημα πέθανε η μητέρα του συντρόφου μου, ο πατέρας μου. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Δεν ήθελα ποτέ να φορέσω νυφικό, μου αρέσει πολύ να πηγαίνω σε γάμους άλλων, στον δικό μου δεν θέλω να πάω. Κάποια πρακτικά θέματα λύνεις με έναν γάμο, είναι τυπικό», είπε για τον γάμο της ο οποίος ήταν να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2019 ωστόσο αναβλήθηκε.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Madonna

Η τραγουδίστρια μίλησε επιπλέον για το εφηβικό της είδωλο, τις σπουδές της, αλλά και την πρώτη της αγάπη, που δεν ήταν η μουσική, αλλά η ζωγραφική. «Η πρώτη μου αγάπη ήταν η ζωγραφική και ο χορός και μετά στην εφηβεία ήρθε η μουσική. Σπούδαζα οικονομικά, μα δεν κατάφερα ποτέ να πάρω το πτυχίο μου. Δούλευα σε μια τράπεζα, έκανα εκεί την πρακτική μου, αλλά όταν πήγα σε μια οντισιόν του Νίκου Πορτοκάλογλου τα παράτησα όλα», εξήγησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο η Ανδριάνα Μπάμπαλη.

«Το είδωλο μου μικρή ήταν η Madonna. Ήταν η πρώτη μου κασέτα, χόρευε και τραγουδούσε. Ήθελα να κάνω και εγώ τα μαλλιά μου κοντά και πλατινέ για να της μοιάσω. Κάθε απόγευμα έκανα τις χορογραφίες της στο σαλόνι», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη αναφέρθηκε επίσης στα επαγγελματικά της σχέδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παράσταση «Πώς να σωπάσω», αλλά και εμφανίσεις στη μουσική σκηνή Σφίγγα με τον Κώστα Λειβαδά.