ΣΧΕΣΕΙΣ

Το sex tip του TikTok που διαρκεί 4 λεπτά και είναι hot. Πότε πρέπει να το αποφύγεις;

Unsplash

Δοκίμασες ένα νέο sex toy. Βγήκες από την κρεβατοκάμαρα και έκανες σεξ και στα υπόλοιπα δωμάτια.

Πήρες πρωτοβουλία και τον έλεγχο στο κρεβάτι, αλλά και πάλι νιώθεις ότι κάτι λείπει από την ερωτική ζωή σου. Μπορεί να είναι η ρουτίνα, η συνήθεια και η απουσία πάθους μετά από τόσα χρόνια σχέση. Και είναι απολύτως φυσιολογικό. Το TikTok σου δίνει τη λύση, και είναι πολύ απλή.

Το sex tip που έρχεται από το TikTok

Καταρχάς, πρόκειται για μία συμβουλή δια στόματος της Vernita Griffith, η οποία είναι σύμβουλος σχέσεων. Η σφραγίδα της ειδικού μάς κάνει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά αυτήν την τάση, κι ας τη μάθαμε από το TikTok. Και είναι μία πολύ απλή συμβουλή.

Βάλε χρονόμετρο 4 λεπτά και κάνε ό,τι θες στον σύντροφό σου. Όταν τελειώσει ο χρόνος, είναι η σειρά του να σου κάνει ό,τι θέλει για άλλα 4 λεπτά. Συνεχίστε έτσι για όσο αντέχετε. Ο εξοπλισμός και τα βοηθήματα είναι εντελώς προαιρετικά και το μόνο βέβαιο είναι ότι όλα θα είναι μία έκπληξη. Έτσι είναι πιο εύκολο να υλοποιηθούν νέες φαντασιώσεις.

Πότε είναι καλό να το αποφεύγεις;

Η ειδικός θεωρεί δεδομένο ότι θα το εφαρμόσουν οι άνθρωποι που είναι ερωτευμένοι και ο σκοπός τους είναι η απόλαυση του άλλου. Συνεπώς, μην σκεφτείς να το τολμήσεις με μία νέα γνωριμία, που δεν είσαι σίγουρη για το κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς. Όταν παραδίδεις τον έλεγχο στον άλλο, οφείλεις να είσαι απολύτως σίγουρη για το ότι είσαι απόλυτα ασφαλής στα χέρια του. Άρα, είναι ένα πολύ καλό sex tip για τα ζευγάρια που έχουν μπει σε μια ρουτίνα, αναζητούν κάτι που θα ξυπνήσει την ερωτική ζωή τους και εμπιστεύονται απόλυτα ο ένας τον άλλο. Εξίσου σημαντικό είναι να γνωρίζει ο παρτενέρ τι δεν θα σου άρεσε με τίποτα και ποια είναι τα όριά σου.