ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τι χρειάζεσαι για να νιώσεις ευτυχισμένη. Πώς πρέπει να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου

Unpslash

Ποιες είναι οι βασικές προϋποθέσεις για να νιώσεις την ευτυχία; Τα χρήματα, ο περισσότερος ελεύθερος χρόνος, η καλύτερη δουλειά, ο τέλειος σύντροφος;

Από την Τζιλ Δούκα MBA, MCC

Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές ερωτήσεις στη ζωή, αλλά πολλές φορές φοβόμαστε να την απευθύνουμε στους άλλους και στον εαυτό μας. Πόσο απέχεις, λοιπόν, από το ασύγκριτο συναίσθημα της ευτυχίας και γιατί όλο νιώθεις πως σου ξεγλιστράει;

Το μοναδικό και το πιο σημαντικό όλων είναι το συναίσθημα. Συνειδητοποιώντας τι είναι αυτό που θέλουμε να νιώθουμε αυτή την απόλυτα ευτυχισμένη στιγμή, έχουμε κάνει σχεδόν τον μισό δρόμο προς το να τη ζήσουμε. Χτίζοντας από μέσα προς τα έξω και γνωρίζοντας ξεκάθαρα ποιο συναίσθημα είναι αυτό που επιδιώκουμε, τότε αυτόματα ξεκλειδώνουμε και όλους τους τρόπους που θα μας οδηγήσουν εκεί.

Κάνε, λοιπόν, την άσκηση και γράψε ποια είναι τα συναισθήματα που θέλεις να νιώθεις. Σκύψε βαθιά μέσα σου και δες τον εαυτό σου ευτυχισμένο τώρα, με όσα ακριβώς έχεις στη ζωή σου αυτή τη στιγμή. Χωρίς αστερίσκους και επιφυλάξεις για το μέλλον. Γιατί, πολύ απλά, μόνο το τώρα έχουμε και μόνο το τώρα ορίζουμε.

Η αλλαγή που περιμένεις προς την ευτυχία θα έρθει αρκεί να δουλέψεις με πίστη και συνέπεια απέναντι στο συναίσθημα που οραματίζεσαι.

Μπορείς να νιώσεις την ευτυχία. Αρκεί να κλείσεις τα μάτια και να σε δεις εκεί. Και αφού πλημμυρίσεις από αυτό το συναίσθημα, θα ξέρεις πλέον τι ακριβώς να κάνεις για να το φέρεις στη ζωή σου.

 

Δες δωρεάν τη δύναμη του life coaching εδώ: https://jillandnikolas.com/one-on-one-sessions/

Πάρε την ημερήσια δόση έμπνευσης που χρειάζεσαι! Γίνε και εσύ μέλος της κοινότητάς μας σε Facebook: jill and nikolas life coaching και Instagram: jillandnikolas.

Αν πάλι ενδιαφέρεσαι να γίνεις Life coach ακολούθησέ μας εδώ: Facebook: global academy of coaching και Instagram: global_academy_of_coaching