ΣΧΕΣΕΙΣ

Σεξ τη Δευτέρα: 3 λόγοι για να το κάνεις παράδοση

Unsplash

Μα καλά, ποιός κάνει σεξ τη Δευτέρα; Ποιος έχει διάθεση και κουράγιο; Και πες ότι έχεις διάθεση. Δεν υπάρχει πιο βαρετή και μισητή μέρα από τη Δευτέρα. Μήπως ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε τους μύθους που δεν στέκουν;

Αντικειμενικά μιλώντας, η καραντίνα έφερε και κάποια καλά στις ζωές μας. Όταν βγαίνεις από αυτή και βλέπεις τα πράγματα από απόσταση, αντιλαμβάνεσαι ότι σου έμειναν κάποιες συνήθειες που θα ήθελες να τις κρατήσεις. Όπως το σεξ τη Δευτέρα. Και παρακάτω θα βρεις 3 καλούς λόγους για να το εντάξεις στη ρουτίνα και να το δεις εντελώς αλλιώς.

Αρχίζει δυναμικά η εβδομάδα

Τι άλλο να σου πω για να σε πείσω; Αντί να σκέφτεσαι ότι έρχεται η Δευτέρα, η χειρότερη μέρα, κάνε την ανατροπή και κάνε τη Δευτέρα Παρασκευή. Κανόνισε έξοδο για ποτό, βόλτα, φαγητό ή σινεμά ή κάτσε σπίτι για Netflx and chill. Και σεξ φυσικά. Δεν σου λέμε να το προγραμματίσεις, αλλά είναι καλό να έχεις στο μυαλό σου ότι αυτή θα είναι η μέρα του πάθους. Ποιο Σάββατο;

Βλέπεις αλλιώς τη Δευτέρα

Ναι, είναι δύσκολο να δεις θετικά τη μέρα που έπεται του Σαββατοκύριακου. Αλλά γιατί να μην το κάνεις; Εάν ξεκινάς την εβδομάδα περιμένοντας την Παρασκευή για να περάσεις όμορφα και να κάνεις αυτά που θέλεις, τότε θα ζεις μέσα στη μιζέρια τις μισές μέρες. Το σεξ μπορεί να σε βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Και σιγά σιγά, συνδέεις τη Δευτέρα με το πάθος και το σεξ στον πάγκο της κουζίνας.

Αντίο άγχος και μελαγχολία

Δεν το λέμε εμείς αλλά οι ειδικοί. Η απάντηση στο άγχος αλλά και στη βελτίωση του ύπνου σου κρύβεται στον οργασμό σου και μάντεψε ποιά μέρα τον έχεις περισσότερο ανάγκη. Αντί να σκεφτείς ότι δεν είσαι σε mood και θέλεις να κάνεις σεξ μόνο με τέλειες συνθήκες, σκέψου αντίστροφα. Αν νιώθεις χάλια, δημιούργησε εσύ τις συνθήκες και υποδέξου το σεξ τη Δευτέρα.