ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Πώς να χτίσεις κορμάρα βλέποντας τηλεόραση

Pexels

Αν περίμενες να ανοίξεις αυτό το θέμα και να σου μιλήσω για ένα θαυματουργό προϊόν που υπόσχεται να σε αδυνατίζει ενώ εσύ βλέπεις Σασμό, δυστυχώς δεν είμαι ακόμα σε αυτή την τόσο ευχάριστη θέση. Έχω όμως κάτι πολύ καλό για να πετύχεις το κορμί που ονειρεύεσαι. Και ναι, θα βλέπεις και τηλεόραση.

Έχω, λοιπόν, το τέλειο πρόγραμμα γυμναστικής που μπορείς να κάνεις στο διάδρομο, βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά στην τηλεόραση (ή το tablet, όπως βολεύεσαι δεν θα σε κρίνω). Άλλωστε πλέον είναι τόσα πολλά τα προγράμματα της ελληνικής (ή μη) tv, που δεν υπάρχει χρόνος να τα δεις όλα, ενώ κάθεσαι στον καναπέ. Γι’ αυτό σήκω!

Αν το να κάνεις jogging στη γειτονιά, να σε βλέπει ο κόσμος και να αντιμετωπίζεις άνισα επίπεδα δεν είναι και το καλύτερό σου, μπορείς να τρέξεις σπίτι σου με την τηλεόραση αναμμένη, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα σου δώσω.

Η γυμναστική που μπορείς να κάνεις βλέποντας τηλεόραση

Ζέσταμα: Ξεκίνα βάζοντας την κλίση  στο 1.5 και την ταχύτητα στο 3. Κάνε αυτό μέχρι το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα – μάλλον η επιλογή του Netflix θα σε κουράσει, γι’ αυτό καλύτερα να προτιμήσεις την κλασική, ελληνική τηλεόραση.

Τρέξιμο: Μόλις ξαναξεκινήσει το επεισόδιο, βάλε την κλίση στο 3 και την ταχύτητα στο 5. Κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων μείωνε την κλίση στο 1.5 και την ταχύτητα στο 3. Συνέχισε έτσι καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής/σειράς, αυξάνοντας τους ρυθμούς σου κάθε φορά που τελειώνουν οι διαφημίσεις. Προσπάθησε μέχρι το τέλος του προγράμματος που βλέπεις στην τηλεόραση, να έχεις φτάσει την ταχύτητα στο 7.

Αποθεραπεία: Μετά το τελευταίο διάλειμμα για διαφημίσεις βάλε την κλίση στο 1.5 και την ταχύτητα στο 3 μέχρι να τελειώσει η εκπομπή.

Έτσι και γυμνάστηκες και απόλαυσες την αγαπημένη σου εκπομπή στην τηλεόραση. Μας ευχαριστείς αργότερα.