ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Είσαι απλή δρομέας ή νικήτρια;

Unsplash

Κάθε χιλιόμετρο στη ζωή μας είναι ένας ή πολλοί επιμέρους στόχοι. Δώσε το 100% της προσπάθειάς σου καθημερινά. Μην περιμένεις το μεγάλο φινάλε για να ξεπεράσεις τα όριά σου. Ακόμα και αυτό που φαντάζει δύσκολο ή πολύ πιο πάνω από τις δυνατότητές σου, τόλμησέ το.

Από την Τζιλ Δούκα MBA, MCC

Όλη η προσπάθεια χτίζεται χιλιόμετρο-χιλιόμετρο προσπάθειας. Καθημερινής, εντατικής προσπάθειας. Μικρών και μεγάλων στόχων, ουσιαστικών και ανεπαίσθητων αλλαγών που σε συντροφεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Τα υποτιθέμενα όρια δεν πρέπει να ακυρώνουν τους πραγματικούς στόχους σου.
Από την αφετηρία μέχρι τον τερματισμό κανείς δεν ολοκληρώνει αυτόν τον μαραθώνιο ζωής παραμένοντας ίδιος. Η διαδρομή μας αλλάζει και μας βάζει συνεχώς εμπόδια που ξεπερνάμε ΠΑΝΤΑ αν είμαστε πραγματικά συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε.

Μπορεί να μην τερματίσεις. Μπορεί να φτάσεις στο τέρμα με διαφορετικό από ό,τι περίμενες τρόπο ή ακόμα και να ορίσεις ο ίδιος έναν διαφορετικό τερματικό σταθμό. Στην πραγματικότητα είμαστε εμείς οι ίδιοι υπεύθυνοι να οργανώσουμε τον αγώνα δρόμου της δικής μας ζωής.

Μάθε από τα εμπόδια, βάλε στόχους που σε τρομάζουν και επίτρεψε στον εαυτό σου να πέσει, να σηκωθεί, να κουραστεί, να πεισμώσει, να αλλάξει!

Η ζωή μας είναι ένας μαραθώνιος με ατελείωτα χιλιόμετρα στόχων.
Προσπάθησε για το καλύτερό σου κάθε μέρα!

Τζιλ Δούκα
Master Certified Business and Leadership Coach by International Coaching Federation
Διαπιστευμένη lifecoach στο 4% των coaches παγκοσμίως από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching Βραβευμένη συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα, Ξαφνικά Τώρα, Ομιλήτρια διεθνούς φήμης, διευθύντρια σπουδών www.globalacademyofcoaching.com