ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτό το app σου χαρίζει οργασμούς και όνειρα γλυκά

Pexels

Ο γυναικείος οργασμός είναι κάτι σαν τις μαύρες τρύπες στο διάστημα. Όλοι ξέρουν ότι υπάρχουν και ότι έχουν τεράστια δύναμη, ωστόσο δεν είναι πάντα εύκολο να κατανοηθούν. Η τεχνολογία έρχεται να δώσει ένα «χεράκι» βοηθείας και σε αυτή την περίπτωση. Πώς, ρωτάς. Με την εφαρμογή Guided by Glow, σου απαντώ.

 

Guided by Glow – Σεξουαλικός διαλογισμός για ΤΟΝ οργασμό

Και εξηγούμαι: Ο σεξουαλικός διαλογισμός κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς. Η νέα αυτή εφαρμογή σεξουαλικού διαλογισμού, λοιπόν, έχει σχεδιαστεί για να φέρει τους ακροατές σε οργασμό, οδηγώντας τους σε μια κατάσταση ακραίας χαλάρωσης.

Το Guided by Glow δημιουργήθηκε από την ηθοποιό Sayra Player και προσφέρει στους ακροατές μια σειρά από καθοδηγούμενες ερωτικές ηχητικές συνεδρίες για μόλις λίγα δολάρια το μήνα.

Πώς λειτουργεί το Guided by Glow

Η εφαρμογή διαθέτει μια σειρά από διαφορετικές συνεδρίες και ιστορίες που συνήθως ξεκινούν με καθοδηγούμενες ασκήσεις αναπνοής, ειδικά σχεδιασμένες για χαλάρωση.

Συχνά, ο αφηγητής δίνει εντολή στους ακροατές να αγγίξουν αισθησιακά το σώμα τους. Οι συνεδρίες του Guided by Glow διαρκούν από οκτώ έως 25 λεπτά. Οι ακροατές μάλιστα, μπορούν να επιλέξουν χροιά φωνής για να τους καθοδηγήσουν στις ερωτικές ασκήσεις.

Η δημιουργός Sayra Player, εξήγησε ότι έγραψε τον πρώτο της καθοδηγούμενο διαλογισμό για την εφαρμογή της, καθώς δεν ήταν ικανοποιημένη με το διαδικτυακό πορνό.

«Δεν είχα μεγάλη αγάπη στο συμβατικό πορνό, αλλά έκανα πάντα γιόγκα», είπε στο Daily Beast. «Μου αρέσει να παραδίδομαι και να σταματήσω να σκέφτομαι και απλώς να χαλαρώνω». 

«Άκουγα έναν καθοδηγούμενο διαλογισμό και σκέφτηκα πως θα ήταν ωραίο η φωνή που άκουγα να μιλούσε στο σώμα μου και να έφερνε μια σεξουαλική εμπειρία».

Γυναικείος ενθουσιασμός για τον σεξουαλικό διαλογισμό

Η εφαρμογή προσέλκυσε γρήγορα αρκετές γυναίκες και μάλιστα έχει επικυρωθεί από την εταιρεία Goop της Gwyneth Paltrow. Το Guided by Glow  μπήκε έτσι στον οδηγό σέξι δώρων για τις γιορτές του Goop, μαζί με διάφορους δονητές και ένα κερί Smell Like My Orgasm.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο σεξουαλικός διαλογισμός κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στο γυναικείο κοινό.

Οι διαλογισμοί που έχουν σχεδιαστεί για να προκαλέσουν οργασμό δεν ξεκίνησαν με το Guided by Glow.

Η εταιρεία Simple Habit διαθέτει επίσης πρόγραμμα σεξουαλικού διαλογισμού με τίτλο  Πληρότητα κατά τη διάρκεια του σεξ. Αντίστοιχο πρόγραμμα σεξουαλικού διαλογισμού μπορείς να βρεις και στο Headspace.

Το YouTube φιλοξενεί επίσης αρκετές από τις ακουστικές και χαλαρωτικές διαμεσολαβήσεις. Η σελίδα Meditation by Marisa περιλαμβάνει μια συνεδρία 30 λεπτών με τίτλο Καθοδηγούμενος Διαλογισμός Οργασμού για Γυναίκες, η οποία έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 622.000 προβολές.