ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Αυτό το 20λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής το κάνεις σπίτι, αγκαλιά με το μωρό σου

Unsplash

«Έχεις μωρό και δεν προλαβαίνεις»; «Είναι όλα κλειστά και δεν μπορείς να πας γυμναστήριο»; «Δεν έχεις πού ν’ αφήσεις το παιδί για να γυμναστείς»; Δικαιολογίες τέλος. Αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής γίνεται σπίτι, διαρκεί μόλις 20 λεπτά και το κυριότερο όλων, το κάνεις αγκαλιά με το παιδάκι σου. Είπες κάτι;

Ποια είναι η Amy που προτείνει το 18λεπτο (βάλε και 2 λεπτά τα όποια διαλείμματα προκύψουν) πρόγραμμα γυμναστικής για κάθε νέα μαμά; Η Amy είναι εγγύηση. Ούσα μαμά και η ίδια, η trainer ξέρει πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να βρεις χρόνο στο σπίτι να γυμναστείς με μωρό παιδί. Προσωπικά, την ακολούθησα πολύ στο κανάλι της στο youtube αφού γέννησα και μπορώ να πω ότι τα προγράμματά της με βοήθησαν να επανέλθω σωματικά και κυρίως να επανακτήσω την αντοχή μου. Τα home workouts της είναι to the point, είναι σύντομα και απευθύνονται σε αληθινές γυναίκες, όχι σε μηχανάκια.

Ειδικά αυτή την εποχή που μένεις σπίτι ατελείωτα, η ανάγκη για κίνηση είναι ακόμα πιο επιτακτική. Όταν λοιπόν η διάθεση σου ή η κατάσταση στο σπίτι δεν σου επιτρέπει να βγεις έξω για σωματική άσκηση (αφού πρώτα στείλεις το απαραίτητο μήνυμα στο 13033), πάρε το μικρό αγκαλιά και πάτα play. Η δραστηριότητα θα είναι ωφέλιμη και για τους δυο σας. Ειδικά το μωρό σου, θα χαρεί ιδιαιτέρως, στοίχημα θα σκάσει χαμόγελα, όσο εσύ επιδίδεσαι στα οικογενειακά βάρη (#διπλης).