ΣΧΕΣΕΙΣ

5 τρόποι να ξαναβρείς την ερωτική διάθεση στην καραντίνα

Unsplash

Υπό κανονικές συνθήκες, ο ερχομός της Άνοιξης θα σε έβρισκε σε ένα ερωτικό mood με το ταίρι σου. Λίγο οι μέρες λιακάδας, λίγο η αλλαγή της ώρας και η μεγαλύτερη μέρα, δεν θέλει και πολύ να θυμηθείς την ερωτική διάθεση που είχες τις καυτές καλοκαιρινές νύχτες των διακοπών.

Αυτή η Άνοιξη όμως είναι λίγο διαφορετική από τις άλλες και η καραντίνα έχει κάνει τον σύντροφό μας πανταχού παρών. Κυριολεκτικά. Ωστόσο, οι ειδικοί επιμένουν ότι τώρα είναι η περίοδος όπου βγαίνουμε από τη χειμερία νάρκη και ξυπνούν όλες οι αισθήσεις. Αν κάτσεις λίγο στο μπαλκόνι και ρουφήξεις ήλιο ή αν αφήσεις στην άκρη τη δουλειά και τον πανικό των ημερών, θα θυμηθείς ότι είσαι άνθρωπος με ορμές και όρεξη για σεξ. Και θα βρεις 5 τρόπους να αναθερμάνεις τη σχέση. Όλοι τους χρειαζόμαστε.

Σαν πρώτο ραντεβού

Φαντασία και ευρηματικότητα χρειάζεται. Βγες ραντεβού στο μπαλκόνι ή την ταράτσα και κάνε ένα αυτοσχέδιο πικνίκ για δύο. Βάλε ένα ρούχο που σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και οτιδήποτε θα έκανες σε ένα ραντεβού. Είναι μακιγιάζ, είναι να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Να βάλεις το αγαπημένο σου άρωμα; Η απάντηση κρύβεται στις λεπτομέρειες. Κι ας πλύνετε παρέα τα πιάτα μετά.

Σέξι μήνυμα από το άλλο δωμάτιο

Και γιατί όχι; Δεν θα το έκανες αν ο καθένας ήταν στη δουλειά του ή σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Στείλε ένα σέξι μήνυμα και περίγραψε μία φαντασίωσή σου ή κάτι που θα ήθελες να κάνετε. Και πάλι, κάτι τέτοια απλά και μικρά φέρνουν την αναστάτωση και αυξάνουν την ερωτική διάθεση. Θα βοηθήσει και η Άνοιξη σε αυτό.

Φέρε το μπαρ στο σπίτι

Αφού δεν μπορούμε να πάμε στο αγαπημένο μας μπαρ και να πιούμε ένα ποτήρι κρασί σαν κοινωνικά όντα, θα φέρουμε το μπαρ στο σπίτι. Ανανέωσε την κάβα και πιείτε ένα ποτό ενώ λέτε τα νέα σας. Σε καμία περίπτωση δεν συμβουλεύω να πιείτε πολύ και να ξεχάσετε ποιοι είστε. Αλλά ένα ποτό πού και πού, δεν κάνει κακό. Χαλάρωση, κουβεντούλα και λίγο αλκοόλ.

Ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα

Ας μην ξεχνάμε τη χρησιμότητα της κρεβατοκάμαρας. Εκτός από το να κοιμόμαστε, είναι εκεί για στιγμές πάθους. Άλλαξε τα σεντόνια να ευωδιάζουν φρεσκάδα, βάλε ένα αρωματικό κερί (δεν χρειάζεται να είναι αναμμένο) και απαλή μουσική. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Περπάτημα ή γυμναστική στο σπίτι

Η σωματική άσκηση σε βοηθά να εκκρίνεις ενδορφίνες και να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση. Είτε γυμνάζεσαι στο σπίτι είτε πας για περπάτημα (αφού στείλεις μήνυμα στο 13033), θα νιώσεις περισσότερη ενέργεια και διάθεση και για άλλα πράγματα.