ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

5 ασκήσεις γυμναστικής που μπορείς να κάνεις χωρίς να σηκωθείς από το κρεβάτι

Δεν θυμάμαι αν έχω δηλώσει ξανά το πόσο πολύ βαριέμαι το γυμναστήριο και την όλη διαδικασία βάλε ρούχα, πήγαινε τρέξε σαν χάμστερ στο διάδρομο, ίδρωσε και γύρνα σπίτι να λιώσεις από την κούραση στον καναπέ.

Για αυτό τον λόγο ακριβώς προσπαθώ να ξεκλέψω κάποιες στιγμές μέσα στην καθημερινότητά μου και να γυμναστώ πιο στοχευμένα. Βοηθός σε αυτό είναι φυσικά το αγαπημένο youtube και όλοι οι γυμναστές που μοιράζονται απλόχερα με εμάς τις γαϊδάρες (που βαριόμαστε να πάμε γυμναστήριο) ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε και σπίτι μας. Αυτή τη φορά όμως πήγα το επίπεδο βαρεμάρας λίγο πιο πάνω, καθώς ανακάλυψα ασκήσεις που μπορείς να κάνεις χωρίς καν να σηκωθείς από το κρεβάτι σου. Yeap.

Οι παρακάτω 5 ασκήσεις θα σε βοηθήσουν να τονώσεις το σώμα σου και να αποκτήσεις μια καλή φυσική κατάσταση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τη θέληση να τις κάνεις!

Flat Stomach Ab Workout

Η Tracy δείχνει τις ιδανικές ασκήσεις για να τονώσεις το στομάχι σου με ασκήσεις διάρκειας 6 λεπτών, για να μην βαρεθείς!

Lazy Fitness Hacks Workout

Δεν στο κρύβω, η λέξη Lazy ήταν αυτή που με έπεισε να δω το βίντεο και το συμπεριλάβω σε αυτή τη λίστα.

Easy 10-Minute Workout

Τι είναι 10 λεπτάκια; Τίποτα. Μέχρι να ζεσταθεί το νερό για τον καφέ προλαβαίνεις άνετα να τονώσεις το σώμα σου.

Easy Exercises to Do in Bed to Burn Body Fat

Η λέξη κλειδί σε αυτές τις ασκήσεις είναι ”burn body fat” γιατί αν μη τι άλλο αυτό είναι κάτι που θέλουμε όλες. Τώρα μπορείς να το κάνεις χωρίς να πας στο γυμναστήριο. Σατανικό;

Yoga Stretches

Γιατί λίγη γιόγκα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν- ειδικά αν μιλάμε για χαλαρωτικές ασκήσεις που θα σε τεντώσουν και θα σε ξεκουράσουν.