ΣΧΕΣΕΙΣ

4 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είσαι πλέον ερωτευμένη

Pexels

Όταν κάποιος ερωτεύεται, το καταλαβαίνει γρήγορα και αναγνωρίζει τα σημάδια εύκολα. Άλλωστε τόσα τραγούδια έχουν γραφτεί για τον έρωτα. Όμως, όταν είσαι σε σχέση και φεύγει αυτή η «σπίθα», πόσο γρήγορα το αντιλαμβάνεσαι;

Η αλήθεια είναι ότι η αγάπη δεν «φεύγει» από τη μια στιγμή στην άλλη. Το πιο πιθανό είναι να μην νιώθεις την ίδια έλξη για κάποιον για μήνες ή χρόνια, μέχρι να καταλάβεις ότι τελικά δεν θες να είσαι άλλο σε σχέση με τον σύντροφό σου. Ωστόσο, ειδικοί ισχυρίζονται ότι υπάρχουν κάποια σημάδια που φανερώνουν αυτή την συναισθηματική αλλαγή, αλλά συχνά παραβλέπονται. Φυσικά, ο καθένας μπορεί να το βιώνει διαφορετικά. Σε περίπτωση όμως που χρειάζεσαι να μάθεις, ποια μπορεί να είναι τα σημάδια που φανερώνουν ότι, δεν είσαι πλέον ερωτευμένη, εμείς σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Δεν έχεις τον ίδιο ενθουσιασμό, για να περάσεις χρόνο μαζί του

Το να σου περνάει αδιάφορο να περάσεις χρόνο με τον αγαπημένο σου, είναι από τα πιο σημαντικά σημάδια. Για παράδειγμα μπορεί να μην θες να κανονίσεις κάτι για την επέτειο σας. Επίσης, μπορεί την ώρα που συζητάτε, να τσεκάρεις συνεχώς το κινητό σου ή να σκέφτεσαι ότι ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Συμπέρασμα: Ο ποιοτικός χρόνος με τον σύντροφό σου θα πρέπει να είναι κάτι για το οποίο ανυπομονείς και όχι να μοιάζει με μια υποχρέωση, που θα προτιμούσες να παραλείψεις.

4 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είσαι πλέον ερωτευμένη Pexels

Δεν σου λείπει

Το να σου λείπει ο σύντροφος σου, όταν δεν είστε μαζί, είναι λογικό όταν είσαι ερωτευμένη. Αν λείπει π.χ καιρό για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι και δεν μετράς αντίστροφα τις μέρες για να τον δεις ή δεν του εξομολογείσαι αυτή την λαχτάρα, μάλλον τα συναισθήματα σου έχουν αλλάξει.

Σκέφτεσαι το μέλλον σου χωρίς αυτόν

Καθώς φαντάζεσαι το μέλλον σου, ίσως ονειρεύεσαι μια επιτυχημένη καριέρα, ένα γραφικό σπίτι ή τον εαυτό σου να ταξιδεύει με ένα σακίδιο στην Ευρώπη. Αν όμως συνειδητοποιήσεις ότι τα όνειρα σου, δεν περιλαμβάνουν πλέον τον σύντροφό σου ή σου φαίνεται αδιάφορο στο να χτίσεις ένα μέλλον μαζί του, τότε κατά πάσα πιθανότητα έχεις πάψει να είσαι ερωτευμένη μαζί του.

Δεν ζητάς την συμβουλή του, όταν πρέπει να πάρεις μία απόφαση

Αυτή η απόφαση μπορεί να είναι από το να αλλάξεις επάγγελμα, μέχρι το τι χρώμα να βάψεις το σαλόνι σου. Στις περισσότερες σχέσεις, οι σύντροφοι στηρίζονται ο ένας στον άλλο για συμβουλές και καθοδήγηση. Η συμμετοχή του συντρόφου σου στις καθημερινές επιλογές σημαίνει ότι εκτιμάς και σέβεσαι την οπτική του. Αν όμως σταματήσεις να ρωτάς την γνώμη του, μάλλον έχει πάψει να είναι σημαντική για εσένα.