ΣΧΕΣΕΙΣ

4 παιχνίδια που ανατρέπουν την ερωτική ζωή σου (και την κάνουν πιο πικάντικη)

Unsplash

Τώρα που σιγά σιγά επιστρέψαμε στην κλασική μας καθημερινότητα, οι Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα απέκτησαν την παλιά τους αίγλη. Ανυπομονείς να έρθουν για να ξεκουραστείς, να πας για ένα ποτό, να δεις φίλους και φυσικά να κάνεις σεξ.

Όχι ότι δεν μπορείς να κάνεις και τις υπόλοιπες μέρες, αλλά οι μέρες χωρίς δουλειά και μετακινήσεις έχουν άλλη χάρη. Και έχεις περισσότερη διάθεση για αλλαγές και πειράματα στην κρεβατοκάμαρα (ή σε όποιο άλλο δωμάτιο τέλος πάντων). Και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι φοβερό και τρομερό. Αν νιώθεις ότι έχετε πέσει σε σεξουαλική ρουτίνα, τα παρακάτω παιχνίδια εγγυώνται απόλαυση και ανατροπές στην ερωτική ζωή σου.

Ναι- Όχι- Ίσως

Πάρα πολύ απλό. Κάθεστε αναπαυτικά και ο καθένας παίρνει από ένα χαρτί και στιλό. Καταγράφετε τις φαντασιώσεις ή όλα αυτά που θεωρείτε ότι απολαμβάνετε στο σεξ. Ανταλλάσσετε χαρτιά και ο άλλος σημειώνει δίπλα σε κάθε πρόταση ένα «Ναι», «Όχι», ή «Ίσως» για αυτά που σε προβληματίζουν αλλά δεν είσαι και κάθετη.

Ξέχνα το κυρίως

Τα περισσότερα ζευγάρια ξεκινούν με λίγα προκαταρκτικά για να ζεσταθούν και να προχωρήσουν στο κυρίως. Αυτό όμως δημιουργεί μία αίσθηση βιασύνης . Ξέχνα λοιπών το κυρίως γεύμα και αφιέρωσε όλον τον χρόνο στα προκαταρκτικά. Λες και δεν σκοπεύετε να κάνετε σεξ. Αυτό όμως παρατείνει την απόλαυση.

Αλλαγή σκηνικού στην ερωτική ζωή σου

Δεν έχει σημασία αν μένεις σε γκαρσονιέρα ή σε έπαυλη. Εντάξει, μάλλον έχει αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ. Ωραίο και βολικό το κρεβάτι, αλλά ένα νέο σημείο δίνει άλλη έξαψη. Ο πάγκος της κουζίνας, το τραπέζι, το πλυντήριο. Όρεξη και φαντασία να υπάρχει.

Παράδοση ελέγχου

Αν ο ένας από εσάς συνηθίζει να παίρνει περισσότερο τον έλεγχο στο σεξ, ήρθε η ώρα για αλλαγή. Αφήνεις στον άλλον τον απόλυτο έλεγχο (ειδικά αν τον εμπιστεύεσαι 100%) στο να αναλάβει την ικανοποίησή σου. Αν δεν συνηθίζεις να το κάνεις εσύ, να η ευκαιρία. Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να προκύψει και πόσοι νέοι δρόμοι ανοίγουν. Εδώ θα βοηθήσει η λίστα που λέγαμε πριν.